Zo’n wonderkind dat koning Albert II hem met zijn eigen ogen wou zien: 15-jarige Italiaanse jongen staat op het punt om heilig verklaard te worden

Hij ligt opgebaard in jeans en Nikes en wordt “de influencer van God” genoemd. Zijn leven was zo wonderbaarlijk dat de paus de 15-jarige Carlo Acutis heilig wil laten verklaren. Vorige maand stonden koning Albert II en koningin Paola nog aan zijn graf.

 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven van Oostende krijgt op een na grootste zonnepanelenpark van ons land: “Goed voor elektriciteit voor de luchthaven en 10.000 gezinnen”

Met 60.000 zonnepanelen op een oppervlakte van wel 60 voetbalvelden, heeft de luchthaven van Oostende binnenkort het grootste zonnepanelenpark van West-Vlaanderen en het tweede grootste in ons land. Met een jaarlijkse productie van 37.000MWh per jaar kan de luchthaven volledig draaien op duurzame energie en daarnaast kunnen nog eens 10.000 gezinnen aangesloten worden.
The post Luchthaven van Oostende krijgt

Lees meer »

West-Vlaams productiehuis Geronimo bundelt krachten met Nederland en maakt ‘Bestemming X’ voor Duitsland

Productiehuis Geronimo, dat opgericht werd door Emanuel Vanderjeugd en Jasper Moeyaert, slaat zijn vleugels uit over de grenzen heen. Met de start van een internationaal productiehuis maken ze straks ook samen met Nederland een Duitse versie van paradepaardje ‘Bestemming X’.
The post West-Vlaams productiehuis Geronimo bundelt krachten met Nederland en maakt ‘Bestemming X’ voor Duitsland appeared first on KW.be.

Lees meer »