Weg met ‘Thuis’ en entertainment: wat met de VRT mocht Vlaams Belang het voor het zeggen hebben?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken voor krabben van politieman: “De zaak nam zo’n proporties. Ze wil van die naam af”

Een 63-jarige vrouw uit Bastogne, die al jaren in Sint-Idesbald bij Koksijde haar vakanties doorbrengt, is door de strafrechter vrijgesproken van de beschuldiging een politieman te hebben gekrabd. Daardoor wordt ze nu smalend ‘de panter van Sint-Idesbald’ genoemd. Haar advocaat Bram Elyn ontkende dat de vrouw krabde en vroeg en kreeg de vrijspraak.
The post ‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken

Lees meer »

“Mama maakt haar samenvattingen liefst zelf, ik download ze via een code die bij de cursus zit”: zo anders is de blokperiode vandaag

Junimaand, blokperiode. Ouders ondersteunen traditioneel hun kinderen. Stilte in huis. Lekkers in de kast. Maar naast die rituelen valt vooral op hoe ánders studeren geworden is. Veel meer schermen dan vroeger, en nieuwigheden als ‘giscorrectie’ en ‘noisecancelling’. Twee gezinnen doen een boekje open. “De lat ligt nu precies nóg hoger.”

Lees meer »