TRANSFER TALK. Gaëtan Coucke vertrekt allicht bij KV Mechelen

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere

Het vieren van een briljanten huwelijksjubileum is uitzonderlijk. Frans Engelbeen (90) en Lucienne Derammelaere (90) uit de Vercruysse de Solartstraat in Deerlijk mochten onlangs 65 jaar huwelijksgeluk vieren samen met de familie.
The post Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere appeared first on KW.be.

Lees meer »

De eerstecommunicanten van Houtem

In het landelijke Houtem bij Veurne hebben vier kinderen van de vrije basisschool Het Talent op Pinksteren in de O. L. Vr Hemelvaartkerk van Houtem hun eerste communie gevierd.
The post De eerstecommunicanten van Houtem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatstejaars Sint-Leo springen in Langerei

De laatstejaars van Sint-Leo hebben dinsdag omstreeks twaalf uur na een korte opwarmingssessie op de speelplaats de school verlaten voor hun traditionele sprong in de Langerei. Ze waren kleurrijk uitgedost en enkelen hadden de gekste attributen meegenomen om het koude water te trotseren.
The post Laatstejaars Sint-Leo springen in Langerei appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege

Van 14 juni tot en met 15 september vindt de dertigste editie van de kunstenroute ‘Beelden in het Witte dorp’ in Lissewege plaats. Dagelijks, van zonsopgang tot zonsondergang kunnen kunstliefhebbers genieten van 135 beelden van 102 kunstenaars.
The post Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruggeling Pablo Annys (lijsttrekker Vooruit) na uitbrengen van zijn stem: “En nu ga ik mijn gras afrijden thuis”

Deze ochtend om 11 uur heeft de Brugse schepen Pablo Annys, lijsttrekker op de Vlaamse lijst van Vooruit in onze provincie, zijn stemplicht vervuld in de lokalen van het Sint-Lodewijkscollege in de Magdalenastraat in Snt-Andries.
The post Bruggeling Pablo Annys (lijsttrekker Vooruit) na uitbrengen van zijn stem: “En nu ga ik mijn gras afrijden thuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »