TRANSFER TALK. Pioli verlaat AC Milan, Lopetegui wordt coach bij West Ham

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Formateur De Wever in 21 juli-toespraak: “Drukke sportzomer geeft me luwte om met andere dingen bezig te zijn”

Bart De Wever heeft naar aanleiding van de nationale feestdag een speech gegeven bij een herdenkingsplechtigheid in het Antwerpse stadspark. Daarin focuste de burgemeester van Antwerpen op hoe sport ons samenbrengt. Dat de drukke sportzomer bovendien ook wat aandacht wegneemt van de regeringsonderhandelingen, is volgens De Wever weer mooi meegenomen. Daarnaast sprak De Wever ook kort over "het moeilijk decennium"

Lees meer »

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »

Gewapende personen doden minstens achttien mensen in Nigeria

In Nigeria hebben gewapende personen minstens achttien mensen gedood. Ze gingen in het dorp Mbacher, in de staat Benue, van huis tot huis en dwongen de bewoners met hen mee te gaan, om hen vervolgens dood te schieten, zo heeft een plaatselijke verantwoordelijke gezegd. Hij gaf “lokale terroristen” de schuld van het bloedbad. Een politiewoordvoerder bevestigde het incident en zei

Lees meer »

Raad van State fluit Philippe Close terug over uitzondering op geluidsnormen voor Brusselse Zuidfoor

De Raad van State heeft woensdag in een arrest burgemeester Philippe Close (PS) teruggefloten voor de uitzondering die hij toekende op de geluidsnormen aan de Zuidfoor. De burgemeester is volgens de Raad van State niet bij machte om een afwijking op de geluidsnormen toe te staan. Goedele Desmet, een van de buurtbewoners die de zaak aanhangig maakte, is verheugd over

Lees meer »