TRANSFER TALK. Antwerp dicht bij transfer van Argentijnse linksachter voor 2,3 miljoen euro, van Persie wordt hoofdcoach bij Heerenveen

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

De openheid van Lotte Vanwezemael rond ontrouw? Sommigen zullen het toejuichen, anderen kwetst het. En dat is volledig normaal

Lotte Vanwezemael (31) heeft een vroegere partner weleens bedrogen. Dat vertelt ze zelf in ‘Humo’ en lokte nogal wat negatieve reacties uit. “Ontrouw is een woord als een splinterbom”, probeert onze journaliste Nadine Van Der Linden dat te plaatsen. “Het moet voorzichtig besproken en ontmanteld worden. Het siert de seksuologe dat ze eerlijk wil zijn, maar daarmee is de kous

Lees meer »

Hoe het befaamde plan van Visma-Lease a Bike dit jaar niet zal slagen: “Allicht de beste prestatie in mijn leven en toch verliezen we een minuut”

Bloedheet was het in de Pyreneeën en toch bleef Jonas Vingegaard achter met een zak ijs tegen het voorhoofd. In plaats van de grote omwenteling dankzij het befaamde plan van Visma-Lease a Bike verdriedubbelde zijn achterstand naar 3’09”. Is de Tour gereden? “Het enige wat we kunnen hopen is dat Pogacar eens een slechte dag heeft.”

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd stopt na verkiezingen van oktober als burgemeester van Staden na schandaal rond seksfilmpje

De burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD), is geen kandidaat om zichzelf op te volgen als burgemeester van Staden. Dat heeft hij aangekondigd in een emotionele videoboodschap op Facebook. Vanderjeugd kwam eerder deze week opnieuw in opspraak. Hij zou op een verkiezingsevenement ongevraagd een zelfgemaakt seksueel getint filmpje getoond hebben aan enkele aanwezige jongeren. Hij wil tijd nemen om

Lees meer »

“Spanje luidt een nieuw tijdperk in het voetbal in”: Spaanse media zien nieuwe ‘Gouden Generatie’ nog veel meer winnen

De Spaanse media kloppen zich op de borst. Mag ook, na want ‘La Roja’ liet bewonderen in Duitsland. Als enige land alle zeven matchen gewonnen – een record, net als de vierde eindzege op een EK voetbal. En er wordt dankzij een “nieuwe gouden generatie” al reikhalzend uitgekeken naar het WK van 2026. “Op dit EK is een groep spelers

Lees meer »

Dit is wat we nu weten over de moordpoging op Donald Trump

Tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump opende zaterdag een onbekende het vuur vanaf het dak van een gebouw rechts van de plaats waar Trump op dat moment een toespraak gaf. De ex-president is lichtgewond, de schutter en een toeschouwer zijn overleden.

Lees meer »