LIVEBLOG RIDELONDON CLASSIQUE. Rensters maken zich op voor massasprint, piloteert Kopecky Wiebes naar tweede ritzege?

Lotte Kopecky begon gisteren goed aan de driedaagse RideLondon Classique door Lorena Wiebes naar de zege te leiden. Doet de wereldkampioene dat kunstje vandaag over in een gelijkaardige etappe? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Gezinsbond huldigt bestuursleden

Het bestuursteam van Gezinsbond Ichtegem vierde vorige zondag het 96-jarig bestaan met de traditionele verjaardagsbarbecue, deze keer bij Traiteur Matthias in Moere. Bondsvoorzitter Willy Hosten mocht acht bestuursleden in de bloemetjes zetten: Anje Crevits, Robrecht Claeys en Stijn Samyn ontvingen een kunstwerkje van Terra Flamma voor tien jaar inzet. De twintig jaar inzet van Nico
The post Gezinsbond huldigt

Lees meer »

Nu hoofdrolspelers uit ‘Máxima’ ook in het echt samen zijn: deze liefdeskoppels vonden elkaar op de set

Spelen dat je hartstochtelijk verliefd bent, kan grote gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Martijn Lakemeier en Delfina Chaves, die Willem-Alexander en Máxima vertolken in de Nederlandse tv-serie ‘Máxima’. De twee acteurs vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnamen en vormen sindsdien een stel. Geen unicum, schrijft ‘Dag Allemaal’. Er zijn immers nog BV’s die hun hart verloren

Lees meer »

Mechels burgemeester Bart Somers: “Slechte resultaten voor Open VLD en Groen zeggen niks voor gemeenteraadsverkiezingen”

Ook in Mechelen hebben de partijen die er de stadslijst vormen, Open VLD en Groen, flinke klappen gekregen bij de Vlaamse en federale verkiezingen. Er is extremer gestemd, met winst voor Vlaams Belang en PVDA. "Gemeenteraadsverkiezingen zijn helemaal anders, al is het evident dat we geen volstrekte meerderheid meer zullen halen", zegt burgemeester Bart Somers (Open VLD).

Lees meer »

“De Brabançonne bezorgt me tranen in de ogen”: deze West-Vlamingen kunnen niet wachten tot het EK voetbal begint

Maandag is het zover! Dan beginnen ‘onze’ Maxim De Cuyper en Charles De Ketelaere, samen met 23 andere Rode Duivels, aan hun Europees kampioenschap voetbal. Ook al lijkt dat EK in Duitsland bij het publiek minder hard te leven dan vorige edities, voor deze superfans kan het niet snel genoeg beginnen. Wunderbar!
The post “De Brabançonne bezorgt me tranen

Lees meer »

Politieke centrum brokkelt verder af, radicale partijen groter dan ooit: vijf verkiezingstendensen in Vlaanderen

Terwijl de traditionele centrumpartijen in Vlaanderen afbrokkelen, schuift het politiek landschap verder uit elkaar. Aan de ene kant is er de uitgesproken overwinning van de Vlaams-nationalistische partijen. Aan de andere kant behaalt het links blok zijn beste score in 30 jaar. Opvallend: op federaal niveau blijven de traditionele politieke families wel overeind. Vijf duidelijke tendenzen, die bevestigd worden door de

Lees meer »

Brazilianen blijven in de cel voor mensenhandel in de prostitutiesector

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 20-jarige Braziliaanse en een 23-jarige Braziliaan met een maand verlengd op verdenking van mensenhandel, mensensmokkel en pooierschap. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachten zouden Braziliaanse vrouwen uitgebuit hebben in de prostitutiesector.
The post Brazilianen blijven in de cel voor mensenhandel in de prostitutiesector appeared first on KW.be.

Lees meer »