Wiebes wint openingsetappe Ford RideLondon Classique dankzij geweldige lead-out van Kopecky

Lorena Wiebes wint de openingsetappe van Ford RideLondon Classique. De Nederlandse renster van SD-Worx was sneller dan Letizia Paternoster en Maria Confalonieri in een aangekondigde massaspurt. Lotte Kopecky gaf haar ploeggenote de perfecte lead-out en eindigde als zevende. 

Meer krantenkoppen in België

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

De Belgische prestaties

De Belgische delegatie zakt met 166 atleten naar de Lichtstad af, 84 mannen en 82 vrouwen in 21 verschillende sporten. Hoe brengen ze het ervan af? En hoe deden ze het in verleden?

Lees meer »

EK-zilver voor Marith Vanhove: “Stap voorwaarts gezet”

Met Katrijn De Clercq veroverde ze in 2023 zilver op het Europees kampioenschap U23 ploegkoers. Nu heeft Marith Vanhove (21) haar eerste individuele Europese pistemedaille beet. In het omnium pakte ze in het Duitse Cottbus zilver. Ietwat verrassend, want die vierkamp is niet haar specialiteit.
The post EK-zilver voor Marith Vanhove: “Stap voorwaarts gezet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’

We woonden ook de vijfde repetitie bij van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Opnieuw werd het een muzikaal feest, met talrijke artiesten en veel muziekfanaten die langskwamen.
The post IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’ appeared first

Lees meer »

Cruiseschip veroorzaakt sterke golf: twee strandgangers gewond

Een voorbijvarend cruiseschip heeft in het Griekse Mykonos voor heel wat ravage gezorgd op het strand. De kracht van de golf was zo sterk dat zonnebedden, glijbanen en parasols werden weggespoeld. Op de videobeelden die een strandganger maakte, is te zien hoe sommige mensen tegen de grond worden geslagen door het water. Twee mensen raakten gewond, één van hen heeft

Lees meer »