Wiebes wint openingsetappe Ford RideLondon Classique dankzij geweldige lead-out van Kopecky

Lorena Wiebes wint de openingsetappe van Ford RideLondon Classique. De Nederlandse renster van SD-Worx was sneller dan Letizia Paternoster en Maria Confalonieri in een aangekondigde massaspurt. Lotte Kopecky gaf haar ploeggenote de perfecte lead-out en eindigde als zevende. 

Meer krantenkoppen in België

Familiehond Ona (5) sterft pijnlijke dood: “Gooide iemand vergif in onze tuin?”

Ona, de vijfjarige golden retriever van een gezin in de Kamutstraat in Harelbeke, is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestorven na een korte, pijnlijke doodstrijd. “Volgens de dierenarts is Ona duidelijk vergiftigd, waarschijnlijk heeft ze rattenvergif opgegeten dat in onze tuin is terechtgekomen. We gaan klacht indienen tegen onbekenden. Iemand moet het rattenvergif in de tuin gegooid hebben.”

Lees meer »

Waarom Vooruit ‘hard to get’ speelt in de regeringsvorming. “Eén eis zouden ze al binnenhalen: weg met Jan Jambon als minister-president”

Aan de kleine en grote lettertjes van het huwelijkscontract moet nog volop gewerkt worden, maar in principe kunnen N-VA, CD&V en Vooruit de trouwpapieren toch al tekenen: ze zijn tot elkaar veroordeeld om een Vlaamse regering te vormen. En toch speelt Vooruit plots de weerspannige bruid. Waarom kunnen de socialisten zich dat permitteren? Wij maken de analyse. Maar door zich

Lees meer »

EK-dorp van voetbalclub KWSO in Oudenburg verwacht maandag 500 Rode Duivels-fans

Zondag 16 juni werd het EK-dorp, geïnstalleerd achter de kantine van voetbalclub KWSO in de Bekestraat in Oudenburg voorgesteld. Maandag kunnen Rode Duivels-fans er de eerste match van de Belgen op groot scherm bekijken en de sfeer van samen supporteren beleven. “We verwachten tussen de 300 en 500 supporters”, stelt Emiel Vandewalle van de voetbalclub.
The post EK-dorp van

Lees meer »