LIVEBLOG GIRO (VTM EN VTM GO). Pogacar ontbindt z’n duivels op de Monte Grappa, niemand kan volgen

De Giro zit er bijna op. Vandaag staat de laatste bergrit op het menu, maar ‘t is er wel één die er mag zijn. In de tweede koershelft moeten de renners twee keer de Monte Grappa over. Pakt roze trui Tadej Pogacar nog een laatste keer uit? Volg de etappe op de voet in onderstaande liveblog of kijk LIVE op VTM en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Leuk nieuws voor West-Vlaamse musicalfans: ‘A Christmas Carol’ komt op 4 en 5 januari 2025 ook naar De Spil in Roeselare

Het is pas maandagmorgen en we mogen al leuk nieuws meedelen aan de West-Vlaamse muziekfans. Inderdaad, de bejubelde productie ‘A Christmas Carol’, met een weergaloze Lucas Van den Eynde als verbitterde vrek Ebenezer Scrooge, komt voor het eerst ook naar West-Vlaanderen en zal op 4 en 5 januari 2025 op de planken staan in De Spil in Roeselare.
The

Lees meer »

Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij Triatlon Vlaanderen

Tim Moriau legt zijn functie als technisch directeur topsport bij Triatlon Vlaanderen neer. Dat bevestigt de organisatie op zijn website. Moriau, de oprichter van het Runners Lab Athletics Team, zou volgens mediaberichten een aanbieding van Club Brugge op zak hebben.
The post Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij

Lees meer »

Tool zorgde voor uitverkochte eerste Graspop-dag: opdringerige fans jaagt frontman weg met paintballgeweer

14 november 2023. Tool wordt in primeur aangekondigd als headliner van Graspop Metal Meeting. Een unicum, want de Amerikanen stonden nooit eerder in Dessel. Dat het Belgische publiek hen daar duidelijk wil zien, blijkt wanneer twee weken later de ticketverkoop start. De eerste festivaldag is onmiddellijk uitverkocht, met dank aan Tool. Waarom is de metalband uit Los Angeles zo populair,

Lees meer »

‘Punaises’ moeten fietsveiligheid verbeteren in en rond Mariakerkelaan

Stad Oostende wil de verkeersveiligheid aan de scholen nog verbeteren. Daarom werden in de Mariakerkelaan en omgeving – een drukke fietsroute van en naar verschillende scholen – extra verkeersmaatregelen genomen. Er werden niet alleen nieuwe zebrapaden, maar ook ‘punaises’ – markeringen op de rijweg in de vorm van een cirkel – en andere grondmarkeringen aangebracht. Punaises om de veiligheid van

Lees meer »

“Eens struikelen is niet erg. Zolang je niet vol op je gezicht gaat”

Nieuwe opdracht van België op het EK voetbal. Tegen Roemenië moet vanavond rechtgetrokken worden wat door de Slovaken scheef is getrokken. “Want één keer struikelen in de groepsfase is niet erg, zolang je maar niet vol op je gezicht gaat en niet meer in staat bent om recht te krabbelen”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier die zag hoe de

Lees meer »