LIVEBLOG GIRO (VTM EN VTM GO). Renners bezig aan eerste passage over Monte Grappa, zet Pogacar kroon op het werk in laatste bergrit?

De Giro zit er bijna op. Vandaag staat de laatste bergrit op het menu, maar ‘t is er wel één die er mag zijn. In de tweede koershelft moeten de renners twee keer de Monte Grappa over. Pakt roze trui Tadej Pogacar nog een laatste keer uit? Volg de etappe op de voet in onderstaande liveblog of kijk LIVE op VTM en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De Lijn

Wie een voorwerp heeft verloren op een bus of tram of aan een halte van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn, moet voortaan 12,25 euro betalen om dat terug te krijgen. Voor die prijs wordt het voorwerp wel door de postbode thuis afgeleverd. Dat heeft De Lijn woensdag aangekondigd.
The post Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De

Lees meer »

Amerikaan (38) vecht voor zijn leven nadat hij in botsing komt met razendsnelle rollercoaster: “Hij was op zoek naar zijn sleutels”

Een bizar ongeval in een pretpark nabij de Amerikaanse stad Cincinnati, in Ohio. Een 38-jarige man is zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een razendsnelle rollercoaster in attractiepark Kings Island. De man liep in een voor bezoekers strikt verboden gebied onder de achtbaan en kreeg een voorbijrazend karretje los tegen het hoofd. Hij was blijkbaar op zoek naar

Lees meer »

Elias al drie maanden tevergeefs op zoek naar tandarts aan de kust: “Hij kan ’s nachts bijna niet slapen door de pijn”

Aicha Geryl, een 34-jarige vrouw uit Nieuwpoort, is radeloos. Haar man, Ilyas Marito, lijdt al drie maanden aan ondraaglijke tandpijn. “Het is reeds twee maanden dat ik overal aan het bellen ben, tot in Roeselare en Ieper,” vertelt Aicha. “Mijn man zit al drie maanden met pijn in zijn tanden. Er is een tand die dringend moet getrokken worden, maar

Lees meer »

Man valt voorbijgangers aan met mes aan tankstation in Praag

In de Tsjechische hoofdstad Praag heeft een man bij een tankstation verschillende mensen met een mes verwond. Eén slachtoffer werd met steekwonden aan het bovenlichaam opgenomen in het ziekenhuis, twee anderen werden met lichtere verwondingen op de plaats van de feiten verzorgd. De man werd opgepakt.

Lees meer »

Archeologen vinden resten van hospitaal uit de 18e eeuw op plek waar nieuw toeristisch centrum van Ninove komt

In het centrum van Ninove zijn overblijfselen gevonden van een hospitaal uit de 18e eeuw. Archeologen vonden de resten naast de Hospitaalkapel, waar op termijn een toeristisch bezoekerscentrum komt. Opvallend is dat er resten van verschillende niveaus gevonden zijn, waardoor de archeologen informatie uit verschillende tijden kregen. Maandagavond kan het grote publiek de opgravingen eenmalig bezoeken.

Lees meer »