LIVEBLOG GIRO (VTM EN VTM GO). Pogacar maakt zich boos over gebrek aan zonnecrème, renners hebben eerste passage over Monte Grappa achter de rug

De Giro zit er bijna op. Vandaag staat de laatste bergrit op het menu, maar ‘t is er wel één die er mag zijn. In de tweede koershelft moeten de renners twee keer de Monte Grappa over. Pakt roze trui Tadej Pogacar nog een laatste keer uit? Volg de etappe op de voet in onderstaande liveblog of kijk LIVE op VTM en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Geen publiek, geen adviseurs en geen micro als ze niet aan de beurt zijn: CNN legt strenge regels op voor debat tussen Biden en Trump

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump zijn de regels voor het eerste debat in de aanloop naar de verkiezingen overeengekomen. Tijdens het debat op 27 juni (28 juni in België) in Atlanta krijgen de deelnemers onder meer een microfoon die kan worden uitgeschakeld als hun uitdager aan het woord is. Dat meldt CNN, de zender

Lees meer »

Voetganger (36) dag na aanrijding in Genk overleden

Op de Hoevenzavellaan in Genk zijn woensdagnacht twee voetgangers aangereden. De 36-jarige man en 42-jarige vrouw werden in allerijl naar de ziekenhuizen van Hasselt en Genk overgebracht. De lokale politie van zone CARMA meldt dat de man intussen overleden is.

Lees meer »

“Het zit momenteel heel goed in mijn hoofd”: Dimitri Van den Bergh etaleert topvorm en stoot door op European Darts Open

Dimitri Van den Bergh en Andy Baetens hebben zich vrijdag in het Duitse Leverkusen geplaatst voor de zestiende finales van het European Darts Open. Van den Bergh, vorige week winnaar van het Players Championship 12 in Hildesheim, etaleerde daarbij opnieuw zijn topvorm. Aan een gemiddelde van liefst 109,45 punten per drie pijlen zette hij in de eerste ronde de Engelsman

Lees meer »

Meeting op Westendse dijk verwelkomt 300 Volkswagenbusjes

Op zaterdag 15 juni, tijdens het VW busmeeting evenement in Westende stonden op de Koning Ridderdijk, 300 Volkswagenbusjes opgesteld. Dit aantal is het hoogste tot nu toe voor dit evenement. “Met een geschatte 2 à 4 personen per busje, betekent dit dat ongeveer 1.000 mensen speciaal voor dit evenement naar Westende zijn gekomen,” zegt een blije organisator Bram Opstaele.

Lees meer »