Een nieuwe onemanshow: ontketende Tadej Pogacar pakt zesde ritzege na één versnelling op Monte Grappa

Tadej Pogacar heeft andermaal de puntjes op de i gezet in de Giro. De Sloveen had genoeg aan één splijtende demarrage op de Monte Grappa voor z’n zesde ritzege. De rozetruidrager laat het allemaal zo simpel lijken. 

Meer krantenkoppen in België

Jurk van Dakota Johson raakt los tijdens talkshow, maar ze laat zich daardoor niet van de wijs brengen

Actrice Dakota Johnson (34) gaat het internet over met haar optreden in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel woensdagavond. Halverwege het interview brak een schouderbandje van haar jurk, waardoor de voorkant loskwam. Johnson ging gewoon door met het gesprek, waarin ze vertelde over de opmerkelijke manier waarop een man intiem te zien is in haar nieuwe film.

Lees meer »

Mogen Lukaku en co ook op het EK juichen? Voormalige Rode Duivels laten hun licht schijnen op de kansen van ons land

Het EK 2024 dat maandag begint voor onze Rode Duivels werd deze week al op gang geschoten in de Wellington Hippodroom in Oostende. De komende weken wordt daar bij elke match een massale Rode Duivels-gekte verwacht. In het bijzijn van veertien voormalige Rode Duivels, allen geboren in onze provincie of gespeeld voor een West-Vlaamse club, samen goed voor 335 caps.

Lees meer »

Hotel José 2.0 klaar voor toekomst: “Onze internetscore is meteen na de renovatie al gestegen”

Zondag vond in de Vissersstraat de officiële heropening plaats van Hotel José 2.0: na een duurzame totaalrenovatie van vijf maanden, is het 110 jaar oude hotel klaar voor de toekomst. Zaakvoerder Inge Depoorter (54) is terecht trots op het resultaat. “Het gebouw is een echte blikvanger geworden in de straat.”
The post Hotel José 2.0 klaar voor toekomst: “Onze

Lees meer »

Deelfabriek zet zomer in met vier dagen festival

Tijdens het vierdaagse Deelfabriekfestival, van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni, kunnen bezoekers de Deelfabriek op een sfeervolle manier ontdekken met onder meer verschillende sport- en spelactiviteiten in de Speelfabriek, workshops en een barbecue verzorgd door VORK. Er worden ook rondleidingen georganiseerd om de werking en het gebouw van de Deelfabriek te leren kennen.
The post Deelfabriek

Lees meer »

“Homofilie is een gevolg van een slechte opvoeding”: Vlaams Belang-kopstuk zou homofobe uitspraak hebben gedaan

Vlaams Belang-kopstuk Tom Vandendriessche zou een denigrerende uitspraak over homo’s hebben gedaan tijdens een gesprek met een ex-medewerker. “Homofilie is een gevolg van een slechte opvoeding”, zou hij hebben gezegd tijdens een lunch in het Europees Parlement. Het citaat duikt op in een document van de bewuste ex-medewerker dat ‘Apache’ en ‘Humo’ konden inkijken. Vandendriessche zegt op X dat men

Lees meer »

Maak kennis met het orgel in de Sint-Blasiuskerk in Lendelede

Dinsdag 25 juni kan je tussen 16 en 20 uur in de Sint-Blasiuskerk van naderbij kennismaken met het bijzondere orgel. Organist en leraar aan de academies Art’Iz Izegem en H. A. P. Harelbeke neemt je mee op een ontdekkingstocht door het instrument. “Leerlingen van de academies zullen je een aantal mogelijkheden van het orgel laten zien en je kunt ook

Lees meer »

Vrouw met 4,9 promille in auto: “Drie flessen wodka gedronken na botsing”

4,9 promille in het bloed, drie flessen wodka in de auto en zichzelf beplast: zo trof de politie een 41-jarige bestuurster aan in haar wagen. Twee weken later werd ze opnieuw met 3,2 promille vanachter het stuur gehaald. “De recordhouder van ál onze dossier”, zuchtte het openbaar ministerie tijdens het proces van de vrouw in de politierechtbank van Sint-Niklaas. Daar

Lees meer »