De bekentenissen van het gangsterliefje van Luca Brecel: “In 2020 verloor ik mijn mama. Ik greep naar cocaïne om te blijven gaan”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon haar niets schelen. “Zolang ik er maar genoeg cocaïne voor mezelf mee kon kopen.” Dit is haar verhaal. Eén van vaak vallen en weer opstaan. 

Meer krantenkoppen in België

Vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na explosie in Hoboken, hulpdiensten zoeken nog 1 vermiste

In Hoboken is vanmorgen een vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na een zware explosie in de Sint-Bernardsesteenweg. De hulpdiensten zoeken nog zeker 1 vermiste in het gebouw. Gisterenochtend, gisterenmiddag en gisterenavond werden al 3 lichamen geborgen. Bij de explosie raakten ook 5 mensen gewond. De hulpdiensten zijn nog steeds op zoek naar slachtoffers en evalueren uur per uur

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: deel van gebouw weggeblazen

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) heeft deze ochtend een explosie plaatsgevonden. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Dat bevestigt de Antwerpse brandweer aan onze redactie. Twee verdiepingen zouden zijn ingestort. Het is niet duidelijk of er mensen in het gebouw waren.

Lees meer »

Zeven keer niet te missen dit cultureel najaar!

Deze week is de verkoop in zowat alle grote cultuurhuizen van onze provincie gestart, met een pak boeiende en niet te missen West-Vlaamse voorstellingen die we dit najaar in de zalen mogen verwachten. Wij stellen er zeven voor die de moeite waard zijn.
The post Zeven keer niet te missen dit cultureel najaar! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stef Bos stond voor de allereerste keer op het podium van Concertgebouw Brugge: “Stilte in de zaal, zo stil….”

Niets anders dan glunderende gezichten zagen we vertrekken na het optreden van Stef Bos in Concertgebouw Brugge. Enkele minuten na de start van zijn optreden gaf Stef toe dat hij nog nooit op het podium van het Concertgebouw in Brugge stond. Het was dus de eerste keer. “Ondanks mijn leeftijd van 60, toch nog eens de eerste keer”, zei Stef.<br

Lees meer »

Opnames Britse serie ‘Bookish’ in De Keizer

Cultuurhuis De Keizer gaat de internationale toer op. Dinsdag werd de cinema gebruikt om enkele scènes op te nemen die worden gebruikt in een nieuwe Engelstalige BBC-serie, ‘Bookish’. Het productieteam was op zoek naar een authentieke cinema, waar de tijdsgeest van toen is bewaard gebleven.
The post Opnames Britse serie ‘Bookish’ in De Keizer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevangenis heeft plannen voor winkel en restaurant: “We hanteren open regime, hier gebruiken we geen cellen”

Aan de Bruggesteenweg 128 vind je het penitentiair landbouwcentrum, een moeilijk woord voor een halfopen gevangenis waar gedetineerden worden voorbereid op hun terugkeer naar de maatschappij. Je vindt er een melkveebedrijf met 200 koeien en werkateliers. Uniek, want het is de enige gevangenisboerderij van Vlaanderen. “Hier werkt een 60-tal gedetineerden die de laatste fase van hun celstraf uitzitten en die

Lees meer »