Vandaag is ze de vriendin van Luca Brecel, vroeger was ze een verslaafde drugdealer. “Het begon nadat ik mijn mama verloor”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon haar niets schelen. “Zolang ik er maar genoeg cocaïne voor mezelf mee kon kopen.” Dit is haar verhaal. Eén van vaak vallen en weer opstaan. 

Meer krantenkoppen in België

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

Buurtbewoners in verzet tegen woningbouw André Ampepark: “We zullen in een getto wonen”

Bewoners van de appartementen rondom het André Ampepark verzetten zich tegen de geplande bouw van vier woonblokken. “Desnoods gaan we naar de Raad Van State”, zegt Mary Stoffel, die een hele reeks argumenten aanbrengt. Woonsprong zegt dat er nood is aan woningen en dat er wel degelijk kan gebouwd worden.
The post Buurtbewoners in verzet tegen woningbouw André Ampepark:

Lees meer »