Carnavalsvereniging Wifi’s kopen dubbele praalwagen

De carnavalvereniging van Prins Carnaval Wilfried Vantomme gaat straks naar Kampenhout om een dubbele praalwagen te kopen. Daarmee willen ze opvallen tijdens verschillende carnavaleske evenementen. “Deze praalwagen was een pronkstuk van de carnavalisten uit Kampenhout. We hebben nog wat timmer- en kluswerk. Met onze nieuwe aanwinst zullen we in november voor het eerst deelnemen aan de Sint-Maartensstoet. Met een varken aan het spit in de Mythe genereerden we de nodige fondsen om de wagen aan te kopen”, klinkt het. Er kwam heel wat volk opdagen en Wilfried kon zoals altijd rekenen op zijn trouwe medewerkers. (JM/foto JM)

The post Carnavalsvereniging Wifi’s kopen dubbele praalwagen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

Decor van ‘Bridgerton’ niet bestand tegen de seksscènes van hoofdrolspelers Penelope en Colin: “Het ging er hevig aan toe”

Het is eerder bevestigd: vanwege de intense seksscènes in ‘Bridgerton’ werd het decor extra verstevigd. Maar zelfs dat was niet genoeg voor de hoofdrolspelers van het derde seizoen, Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31). “Tijdens onze intieme scènes zijn er nog enkele meubels gesneuveld”, geven ze toe in een interview met ‘This Morning’.

Lees meer »

Italiaanse burgemeester diep geraakt door overlijden Belgische toerist (81): “We waren eerst zo blij dat we hem levend terugvonden”

“Drie dagen lang hebben we met man en macht naar Albert gezocht. We waren zo opgelucht dat we hem levend en wel hadden teruggevonden. Het raakt ons dorp diep dat hij nu toch overleden is.” Aan het woord is Rino Malacrida, burgemeester van het Italiaanse dorp Torno nabij het Comomeer, die erg meeleeft met de getroffen familie van de Belgische

Lees meer »

Hamas “brainwashte” ex-gijzelaar Andrey Kozlov (27): “Hij dacht dat Israëlische soldaten hem kwamen vermoorden”

Hamas probeert Israëlische gijzelaars in de Gazastrook “te brainwashen” en “mentaal te breken”. Dat zegt de familie van de 27-jarige Andrey Kozlov, een gijzelaar die vorige week na acht maanden gevangenschap werd bevrijd. Volgens zijn familie werd Andrey al die tijd “onmenselijk” behandeld. “Op het heetste moment van de dag wikkelden de terroristen hem in dekens.”

Lees meer »

OPROEP. Welk cadeautje aan het einde van het schooljaar zal u als juf of meester altijd bewaren?

Aan het eind van het schooljaar is de cadeautjestijd weer aangebroken. Ongetwijfeld bent u de voorbije jaren bedolven onder ‘Beste Juf’-mokken, ‘Leukste Leerkracht’-zeepjes en ‘Bedankt voor het leuke schooljaar’-doosjes van Merci. Misschien waren het er zoveel dat u ze heeft doorgegeven. Of liggen er ‘Geweldige Meester’-hebbedingen stof te vergaren op zolder. Maar ongetwijfeld is er ook een eindeschooljaarcadeautje – misschien

Lees meer »

Politie Westkust en gouverneur reageren op heisa rond camerakwestie: “Hopen dat camera in kader van veiligheid snel teruggeplaatst wordt”

“We behouden alle vertrouwen in korpschef Nicholas Paelinck en hopen dat de bewuste camera snel terug geplaatst wordt, zodat de veiligheid niet in het gedrang komt.” Dat meldt politiezone Westkust nadat een Brussels bedrijf klacht indiende over een performante camera die vorige week verwijderd werd van een flatgebouw in De Panne. Ook gouverneur Carl Decaluwé stelt eigenlijk niet te weten

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Duitsland: “Tedesco zal geen risico’s nemen met Vertonghen, Witsel en Theate”

De Rode Duivels zijn sinds gisteren in Duitsland voor het EK, waar ze er op 17 juni aan beginnen tegen Slovakije. Vandaag trainen de Belgen een tweede keer op Duitse bodem. 1.600, veelal jonge, voetbalfans zorgden voor de sfeer. Axel Witsel, last aan de lies, hield het bij een loopoefening. Jan Vertonghen en Arthur Theate trainden apart. Volg op deze

Lees meer »