Toestand van neergeschoten Slovaakse premier Fico is “licht verbeterd”, meldt ziekenhuis

Het gaat “iets beter” met de neergeschoten Slovaakse premier Robert Fico, meldt het ziekenhuis dat hem behandelt vrijdag. “We denken dat deze verbetering zal doorzetten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Tennisclub Oase bekroont groei met dubbeltornooi

TC Oase wil als bescheiden club opnieuw naar honderd tennisleden en het gaat de goede richting uit. Vanaf 20 juni verwelkomt de club iedereen op het Decathlon dubbeltornooi.
The post Tennisclub Oase bekroont groei met dubbeltornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse Hooggerechtshof houdt beperking op wapenwet in stand: plegers van huiselijk geweld mogen geen wapens bezitten

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat mensen die een contactverbod hebben omwille van huiselijk geweld, geen vuurwapens mogen bezitten. Daarmee houden de hoge rechters een federale beperking uit 1994 op het recht om een wapen te bezitten, in stand. Dat is opvallend, want de conservatieve meerderheid in het Hof staat voor een brede vrijheid wat het Tweede Amendement betreft.

Lees meer »

Met nieuwe single ‘Oeh la la la’ is CAMILLE klaar voor de zomer: “In de clip steek ik de draak met deze roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

EnergyVision werkt aan beursgang

De zonnepanelen- en laadpalengroep EnergyVision werkt aan een beursintroductie, zo schrijft De Tijd woensdag. Het proces zit wel nog in een pril stadium, maar het zou de ­eerste beursgang van enige ­omvang zijn op de Brusselse beurs in jaren. De laatste grote introducties waren – de afsplitsing van DEME en Syensqo niet meegerekend – die van chemiedistributeur Azelis (september 2021)

Lees meer »

Sfeervolle heropeningsviering van Sint-Arnolduskapel: “Vrijwilligers zijn onze motor”

Na twee weken is de Sint-Arnolduskapel opnieuw open. Ze kreeg een nieuw laagje verf en werd volledig opgefrist door de Vincentiusgemeenschap. Tijdens de sfeervolle heropeningsviering, die werd bijgewoond door heel wat parochianen, werd het belang van de patroonheilige Sint-Arnoldus in de verf gezet. Ook diaken Jean-Yves Verhaeghe (49) was trots op het bereikte resultaat en bedankte de vrijwilligers voor hun

Lees meer »