‘Sing Again’-finalist Dean kijkt terug op ‘Idool’: “Fans slingerden beha’s en slipjes op podium of briefjes met gsm-nummers”

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen leven, zat er niet meer in.” 

Meer krantenkoppen in België

De Panne haalt banden aan met Franse buurgemeente met reuzegroot feest

De Europese Groepering voor Territoriale Samenwerking (EGTS/GECT) blaast 15 kaarsjes uit: een ideale gelegenheid voor De Panne en Franse buurgemeente Bray-Dunes om er op zaterdag 15 en zondag 16 juni een gigantisch grensoverschrijdend feest aan te koppelen, ‘Geant! Reuze!’. Op de valreep werd het programma lichtjes gewijzigd, omdat de weergoden vooral zaterdag dreigden om roet in het eten te gooien.

Lees meer »

Jonge vrouw kan na verkrachting niet in het Nederlands worden geholpen in Brussels zorgcentrum: “Zo’n verhaal kan ik niet in het Frans vertellen”

In een Zorgcentrum na Seksueel Geweld geen hulp krijgen in het Nederlands: het overkwam Anne, een schuilnaam. De jonge vrouw uit Brussel werd verkracht, maar kon in het zorgcentrum enkel in het Frans of het Portugees hulp krijgen, vertelt ze aan VRT NWS. “Maar zo’n verhaal kan ik niet in het Frans vertellen, al zeker niet op een moment dat

Lees meer »

Ook bij Tim, zoon van Franky Van der Elst, waren er tranen na een zware nederlaag van de Duivels: “Van begin tot einde werd papa uitgejouwd”

Zelfs als het hele land supportert, zijn zij nog steeds de vurigste fans en dus snijdt het dubbel zo hard wanneer papa verliest. Kevin De Bruyne kwam na de verrassende flop tegen Slowakije zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) troosten in de tribune en zo herhaalt de geschiedenis zich. Precies 30 jaar geleden vluchtte de toen 13-jarige Tim

Lees meer »

Deelnemers Start-to-run Ledegem bereiken hun doel

Onlangs werd in het centrum van Rollegem-Kapelle de jaarlijkse start-to-run feestelijk afgesloten. Een vijftigtal deelnemers, die de voorbije tien weken deelnamen aan de looptrainingen, toonden dat ze inmiddels vijf à tien kilometer kunnen lopen.
The post Deelnemers Start-to-run Ledegem bereiken hun doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Matthieu Bonne verkoopt fiets waarmee hij wereldrecord verpulverde: “Het is tijd voor een nieuwe metgezel”

Er altijd van gedroomd om een legendarische fiets in je bezit te hebben? Dit is je kans. Ultrasporter Matthieu Bonne verkoopt de tweewieler waarmee hij in de Amerikaanse staat Arizona 3.619 kilometer in zeven dagen door zijn pedalen maalde. Goed voor een wereldrecord.
The post Matthieu Bonne verkoopt fiets waarmee hij wereldrecord verpulverde: “Het is tijd voor een nieuwe

Lees meer »