Na ‘Idool’ maakte Esther Sels uit ‘Sing Again’ een grote fout: “Achteraf bekeken had ik beter mijn hart gevolgd”

In de finale van ‘Sing Again’ neemt Esther Sels (41) het onder meer op tegen Dean Delannoit (35). Het roept bijzondere herinneringen op, want zeventien jaar geleden stonden ze ook samen in de finale van ‘Idool’. Dean won toen. “Maar nu staat er een krachtige vrouw op het podium”, reageert ze. Intussen is Esther ook plusmama van twee tienerzonen. “Een uitdaging, want ik had zelf nooit een kinderwens.” 

Meer krantenkoppen in België

AfD vormt derde radicaal-rechtse fractie in Europees Parlement

Opnieuw is een uiterst rechtse Europese fractie gevormd: de Groep Europa van Soevereine Naties (ENS). Het initiatief komt van de Alternative für Deutschland (AfD). De nieuwe fractie bestaat nu uit 25 Europarlementariërs uit acht verschillende landen. Veertien parlementariërs zijn van de AfD.

Lees meer »

Boeing-vliegtuig verliest opnieuw kort na vertrek een wiel

Een Boeing-vliegtuig van United Airlines heeft maandag tijdens het opstijgen opnieuw een wiel verloren. Dat meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Niemand raakte gewond tijdens de vlucht met een Boeing 757-200 die om 7.16 uur lokale tijd opsteeg vanuit Los Angeles en om 10.10 uur landde op Denver International Airport.

Lees meer »

Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’

De stad Tielt trekt 346.353,83 euro voor (plaatselijke) herstellingswerken aan de Kreupelstraat, de Kroonstraat, de Lammekensstraat, de Wielmakerstraat, de Neringenstraat, de Keizerstraat en de Kapelleweg. Volgens oppositieraadslid Veerle Vervaeke (Open/N-VA) gaat het om oplapwerk.
The post Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kinderziekenhuis in Kiev getroffen bij “massale” Russische raketaanvallen op Oekraïne

Rusland heeft maandag opnieuw “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd, meldt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op X. Hij heeft het over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op Oekraïense steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. Bij de aanvallen zijn verschillende appartementsgebouwen beschadigd geraakt. In hoofdstad Kiev werd een kinderziekenhuis geraakt. Er is

Lees meer »

Dit zijn de populairste dagen waarop werknemers extra dagje vrij nemen

Hoop je op vrijdag 19 juli of op vrijdag 16 augustus nog vrij te nemen om een extra lang weekend te hebben, zal je op je collega’s moeten rekenen. “Want het zijn de twee populairste snipperdagen van de zomer”, zegt HR-bedrijf Attentia. Vrijdag is sowieso de dag waarop graag thuisblijven. En opvallend: het weer geen daar weinig invloed op.

Lees meer »

LIVE. Links front wint verrassend tweede ronde Franse verkiezingen volgens exitpolls, Mélenchon vindt dat premier Attal moet opstappen

Volgens de exitpolls wordt het linkse Nouveau Front populaire verrassend de winnaar van de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) zou pas als derde eindigen. Geen van de partijen lijkt op een absolute meerderheid te kunnen rekenen. De Franse premier Gabriel Attal moet opstappen, dat heeft Jean-Luc Mélenchon, de kopman van het uiterst linkse La

Lees meer »

Guido Gezelle Barbecuebende organiseert met succes zesde buurtfeest voor Guido Gezellelaan en Kasteelstraat

Zopas had in Torhout de zesde editie plaats van het buurfeest voor de bewoners van de Guido Gezellelaan en de Kasteelstraat. Dat gebeurde op het gazon achter het station. De organisatie was in handen van de Guido Gezelle Barbecuebende.
The post Guido Gezelle Barbecuebende organiseert met succes zesde buurtfeest voor Guido Gezellelaan en Kasteelstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »