‘Sing Again’-finalist Dean blikt terug op ‘Idool’: “Fans slingerden beha’s en slipjes op podium of briefjes met gsm-nummers”

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen leven, zat er niet meer in.” 

Meer krantenkoppen in België

Grote onrust na aankondiging 385 ontslagen bij koerierbedrijf FedEx: “Twintigtal werknemers spontaan in staking”

Bij koerierbedrijf FedEx op goederenluchthaven Brucargo is grote onrust ontstaan na de aankondiging van 385 ontslagen op een bijzondere ondernemingsraad. Een twintigtal werknemers zijn daarop spontaan in staking gegaan. “De reacties variëren van gelatenheid tot boosheid. Mogelijk volgen er nog meer acties”, zegt secretaris Kris Vanden Bossche van ACV Puls.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Jabbeke: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Jabbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Jabbeke.
The post Verkiezingsresultaten in Jabbeke: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG NEDERLAND-IJSLAND. Oranje heeft verdiende voorsprong beet dankzij eerste interlandgoal van Xavi Simons

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Meer partijen dan postjes, botsende visies en een grote speler in de oppositie: waarom regeringsvorming in Brussel geen sinecure is

Geen regering die met zoveel moeite zal worden gevormd als die van Brussel. Aan Nederlandstalige zijde komt Groen als grootste uit de bus, bij de Franstaligen is dat de MR: 2 partijen die op meerdere vlakken lijnrecht tegenover elkaar staan. Ook de coalities binnen de taalgroepen zullen het betere onderhandelingswerk vragen. We zetten de mogelijke (en onmogelijke) samenwerkingen in onze

Lees meer »