Pommelien Thijs op weg om record van dEUS te verbreken, zangeres kondigt drie extra shows in AB aan

Pommelien Thijs (23) heeft nog eens drie extra shows in de Brusselse AB aangekondigd. De ‘Ongewoon’-zangeres stond er volgend jaar sowieso al vier dagen op rij op het podium, maar die tickets waren in een mum van tijd de deur uit. 

Meer krantenkoppen in België

“We wilden koste wat het kost het levenswerk van mijn overleden vrouw Ilse verderzetten”: Camperhoeve De Bonterie uit Diksmuide wint award voor beste camperplaats

De winnaars van de Campercontact Awards zijn bekendgemaakt. In België verdient Camperhoeve De Bonterie uit Keiem volgens de gebruikers van Campercontact de titel Camperplaats van het jaar. De Bonterie is een initiatief van Wouter Bonte en vooral van zijn vrouw Ilse Hindryckx. Ilse overleed echter totaal onverwacht in november 2022 en nu zet haar man, melkveehouder Wouter, het levenswerk van

Lees meer »

Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50 jaar aan de slag is bij drukkerij van textielbedrijf LANO

Op 17 juni is drukker Patrick Himpe dag op dag 50 jaar aan de slag in de drukkerij van textielreus LANO in Harelbeke. Hij werd verrast met een versierd bureel door personeelsdirecteur Karel Lagast en collega’s Maureen Verhoye, Heidi Debakker en Isabelle Vandamme. “Een zeer aangename verrassing”, aldus Patrick.
The post Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Rusland heeft 80 procent van troepen aan Finse grens weggehaald en naar Oekraïne verplaatst”

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un hebben een “alomvattend strategisch partnerschap” getekend. Maar het is nog niet duidelijk op welke vlakken Rusland en Noord-Korea gaan samenwerken. Poetin omschreef het als een “basisdocument” dat het fundament zou moeten vormen voor de betrekkingen op de langere termijn. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Bij Frankrijk waren er zorgen over Mbappé. Maar net nu lijkt er een anonieme superheld op te staan! ?
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alec Segaert net als vorig jaar tweede op Belgisch kampioenschap tijdrijden

Tim Wellens (UAE Emirates) heeft zich donderdag in Binche tot Belgisch kampioen tijdrijden gekroond. De 33-jarige Limburger legde de 38,5 kilometer af in 46:05 (50,127 km/u), negen seconden sneller dan Alec Segaert. Rune Herregodts werd op 29 seconden derde.
The post Alec Segaert net als vorig jaar tweede op Belgisch kampioenschap tijdrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

BRES architecten opent kantoor naast beurs- en congresgebouw in Brugge

Simon Vansteenhuyse en Brecht Pot openden naast het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) in Brugge een vaste stek voor hun architectenkantoor BRES. Het pand waar voorheen een kantoor van Bpost gehuisvest was, en later ook nog een nachtwinkel, kreeg een heuse facelift. “Dit voelt aan als thuiskomen”, zeggen de architecten.
The post BRES architecten opent kantoor naast beurs- en

Lees meer »

OPROEP: Werk jij in een supermarkt en maakte je er al eens agressie mee?

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn onderneemt actie tegen het stijgend aantal gevallen van agressie in de winkels. Er zijn het afgelopen jaar duizend meldingen gedaan door het personeel omdat ze waren uitgescholden of aangevallen. Werk jij in een supermarkt en wil je iets zeggen over de situatie hier in België? Is ook hier sprake van stijgende agressie tegen het personeel?

Lees meer »

Celstraffen van 6 tot 9 maanden voor hackende ex-werknemers van fruithandelaar in Asse 

Drie ex-werknemers van een groenten- en fruitgroothandelaar uit Asse die de mailbox van hun CEO hadden gehackt en gevoelige informatie hadden doorgespeeld naar een concurrerend bedrijf uit Haren, zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van 6 en 9 maanden. Ook de bestuurder en directeur van het Harense bedrijf werden veroordeeld, ook tot gevangenisstraffen van 6 en 9

Lees meer »

Zomerbar opent op dak van Fort Napoleon in Oostende: “Je kan hier zelfs een spelletje petanque spelen met zicht op zee”

Petanque, drinks, cocktails, bieren en een hippe foodkaart: dat is het concept van de nieuwe zomerbar met de toepasselijke naam ‘Roof!’. De zomerbar bevindt zich immers op het dak van het Fort Napoleon. Het zicht op de Oostendse skyline en de zee krijg je er gratis bij. “We plannen ook heel wat activiteiten”, zegt Quinten Goekint van Look i Like

Lees meer »