Pinkpop voegt extra naam toe aan reeds complete line-up: Joost Klein komt langs op zaterdag 22 juni

Goed nieuws voor de fans van Joost Klein (26). De veelbesproken Friese muzikant staat deze zomer op Pinkpop. De ‘Europapa’-zanger mag er op zaterdag 22 juni optreden. Opvallend: de line-up van het festival was al compleet sinds februari. Er werd voor Klein dus speciaal nog een plek gecreëerd. 

Meer krantenkoppen in België

Oorlog in Oekraïne zorgt voor enorme milieuschade: “Een derde van het Oekraïens grondgebied is aangetast”

De oorlog in Oekraïne verwoest niet alleen mensenlevens, maar ook de natuur. Dat schrijft het wetenschappelijke magazine EOS. Langs de frontlinie zijn hele regio’s omgevormd tot levenloze landschappen, zwaar vervuild door chemische stoffen van explosieven en militaire voertuigen. Industriële en energie-infrastructuur worden regelmatig aangevallen, wat ernstige milieurampen veroorzaakt.

Lees meer »

Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer verbondenheid

“Neos is een vereniging waar iedere 55-plusser, die actief in het leven staat én van een stukje cultuur en andere interessante activiteiten wil genieten, zich thuis zal voelen”, zegt Rudy Pattyn, voorzitter van de lokale afdeling. Onlangs sloten ruim 80 leden het voorbije werkjaar af met een ‘Zomerhappening’ in kasteel Wallemote.
The post Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer

Lees meer »

Cruiseschip veroorzaakt sterke golf: twee strandgangers gewond

Een voorbijvarend cruiseschip heeft in het Griekse Mykonos voor heel wat ravage gezorgd op het strand. De kracht van de golf was zo sterk dat zonnebedden, glijbanen en parasols werden weggespoeld. Op de videobeelden die een strandganger maakte, is te zien hoe sommige mensen tegen de grond worden geslagen door het water. Twee mensen raakten gewond, één van hen heeft

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »

In deze ‘automatengemeente’ haal je zowat alles uit de muur, van pralines over bloemen tot… zeepieren: “Eigenlijk hoop ik dat dit niet de toekomst is”

Bloemen, gebraden kippen maar ook pralines of bier: in ‘automatengemeente’ Kapellen haal je het allemaal uit de muur. Zelfs de hengelsportliefhebber haalt er na sluitingsuur zijn maden en zeepieren gewoon uit de automaat. Asociaal? “Nee hoor, als ik iemand aan die automaat zie staan, kom ik altijd even naar buiten.”

Lees meer »

FBI over aanslag op Trump: “Schutter vloog op voorhand met drone rond op rallylocatie en zocht ook informatie op over aanslag op JFK”

Thomas Matthew Crooks (20) die een aanslag heeft gepleegd op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, vloog op voorhand met een drone rond op het terrein waar de rally van Trump doorging. Dat heeft FBI-directeur Christopher Wray gezegd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Crooks zou voor de schietpartij ook online research gedaan hebben naar de moordaanslag op voormalig president John

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne

Velen waren nieuwsgierig wat de twee vrienden Gert Verhulst en James Cooke uit hun hoed zouden toveren tijdens hun eerste ‘Gert & James ZomerRevue’. Zouden ze vernieuwend zijn? Zouden ze uitpakken met sterke sketchen of zou het muzikale centraal staan?
The post Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’

Lees meer »