Pinkpop voegt extra naam toe aan reeds complete line-up: Joost Klein komt langs op zaterdag 22 juni

Goed nieuws voor de fans van Joost Klein (26). De veelbesproken Friese muzikant staat deze zomer op Pinkpop. De ‘Europapa’-zanger mag er op zaterdag 22 juni optreden. Opvallend: de line-up van het festival was al compleet sinds februari. Er werd voor Klein dus speciaal nog een plek gecreëerd. 

Meer krantenkoppen in België

Drie verdachten van ontvoering in Anderlecht onder aanhoudingsbevel geplaatst

De drie mannen die zaterdagavond werden opgepakt nadat ze een man hadden ontvoerd in de Anderlechtse Bizetwijk, zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. Over de reden voor de ontvoering bestaat nog geen duidelijkheid. “In het belang van het onderzoek wordt geen verdere commentaar gegeven”, klinkt het bij het parket.

Lees meer »

Lampaert pakt deugddoende tijdritzege en leiderstrui in Ronde van Zwitserland: “Ik begon aan mezelf te twijfelen”

Yves Lampaert heeft de openingsproloog van slechts 4,8 kilometer in de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. De ex-Belgische kampioen tijdrijden stootte João Almeida van de hot seat en gaf zijn plek niet meer af. Stefan Bissegger (tweede) en Ethan Hayter (derde) kwamen tot op drie seconden, maar moesten hun meerdere erkennen in ‘the farmer’s son from Belgium’. Lampaert

Lees meer »

Duizenden mensen op illegale raveparty in Zuid-Frankrijk

Duizenden mensen zijn sinds zaterdagavond aanwezig op een illegale ravepartij bij een windmolenpark in het zuiden van Frankrijk. De prefectuur van het departement Lozère heeft gewaarschuwd voor onweders die het evenement zondag zouden kunnen treffen en roept mensen op om niet naar het terrein te komen.

Lees meer »

Diederiek Voordecker is de stuwende motor van KFC Heist (2A): “Ik wil gedreven doorgaan, zolang mijn lijf het toelaat”

Diederiek Voordecker is de gedroomde schoonzoon. Hij staat iedereen bij met raad en daad, is een fantastisch baasje voor zijn twee honden en leest het voetbal vlekkeloos tussen de krijtlijnen. In Blankenberge bracht hij toegevoegde waarde tot corona toesloeg. Na de pandemie nam niemand van Sporting Club nog met hem contact op. Hij was vrij als een vogel, maar op

Lees meer »

Groot winstalarm bij Umicore

07:50 Umicore draagt de gevolgen van een vertragende markt voor elektrische auto’s. De batterijmaterialendivisie zal slechts break even zijn dit jaar, terwijl de eerdere ambitie op 135 miljoen euro brutobed…

Lees meer »

Haar pa Miel gaf interieur van Kaffee Lagaar vorm, dochter Julie Vercruysse realiseerde muurschilderij: “Ik moest dit doen”

Twee weken lang werkte Julie Vercruysse (Jools) aan de het muurschilderij op de gevel van Kaffee Lagaar. “Mijn pa heeft hier destijds het bekende interieur van het café ingericht, ik was blij dat ik gevraagd werd voor het muurschilderij. Het is eigenlijk iets dat ik moest doen.” Patron Tom Sintobin vond het ook maar een logische keuze en is meer

Lees meer »

Emma Meesseman bezoekt ziekenhuis in haar buurt om Olympische Spelen te openen

Niemand minder dan sterbasketster Emma Meesseman kwam vrijdag mensen een hart onder de riem steken in Heilig Hart, het psychiatrisch ziekenhuis in haar thuisstad Ieper. “Emma is een inspiratie voor ons”, zegt Erline die er vecht tegen verslaving.
The post Emma Meesseman bezoekt ziekenhuis in haar buurt om Olympische Spelen te openen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien vragen aan Carl Devos, nu het stof is gaan liggen: “Dat De Croo zichzelf nog als premier zag, was zelfoverschatting”

“De peilingen hebben gisteren verloren”, zegt politicoloog Carl Devos. Hoe heeft Bart De Wever het geflikt om het tij te keren? Wat zijn de grootste verrassingen? En hoe snel krijgen we een regering? We stelden hem tien vragen over hoe het verder moet, nu de kaarten geschud zijn. “Het is bewezen dat er geen natuurwet is die zegt dat radicaal-rechts

Lees meer »

“Waarom maakt men daar nu zo’n drama van?”: rechter buigt zich opnieuw over uitkijktoren van Mesen na klacht over inkijk

Na een klacht van een gezin over inkijk sloot de vrederechter het nieuwe uitkijkpunt bovenaan de kerktoren van ’s lands kleinste stad op zondag, maar het stadsbestuur trok woensdagochtend met een petitie richting rechtbank. “Laat ons redelijk blijven.”
The post “Waarom maakt men daar nu zo’n drama van?”: rechter buigt zich opnieuw over uitkijktoren van Mesen na klacht over

Lees meer »