Joost Klein en zeven andere voormalige songfestivaldeelnemers op Pinkpop 2024: “Een speciale, extra show voor Joost”

Tijdens de 53ste editie van Pinkpop staan er niet 67, maar 68 acts op de Limburgse podia. Want Joost Klein komt naar Landgraaf. Dat maakt de organisatie van het festival vrijdagochtend bekend.

 

Meer krantenkoppen in België

Eugénie Devos Belgisch kampioen trampoline

Op het Belgisch kampioenschap in Beveren mocht alweer iemand van de Trampo’s op het hoogste schavotje: Eugénie Devos (12) uit Pittem. Ze springt al trampoline sinds het derde kleuter.
The post Eugénie Devos Belgisch kampioen trampoline appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fictiereeks ‘Becoming Karl Lagerfeld’ toont iconische ontwerper achter de zonnebril: “Hij was afstandelijk maar toch warm”

Vanaf vandaag is op streamingplatform Disney+ de nieuwe fictiereeks ‘Becoming Karl Lagerfeld’ te bekijken. Die werpt een intieme blik op het leven van de overleden Duitse ontwerper met de eeuwige zilverkleurige paardenstaart. Naar aanleiding van de serie spreken we met voormalig Vlaams topmodel Anouck Lepère. Zij was één van zijn muzes, en kende de èchte Karl, achter de zonnebril: “hij

Lees meer »

Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt

Het vervallen pand op de hoek van de Baron de Maerelaan en de Kustlaan in Zeebrugge, voorheen een Chinees restaurant, wordt op bevel van burgemeester Dirk De fauw gesloopt vanwege instortingsgevaar.
The post Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar gesjoemel met miljoenerfenis én moord op echtgenoot gaat verder: ‘femme fatale’ vrij met enkelband

Hilde R. (38) uit Oudenaarde is terug thuis bij haar twee kinderen. In afwachting van verder onderzoek naar financieel gesjoemel met een miljoenenerfenis van een vzw voor personen met een handicap is ze na 3,5 maanden gevangenis vrijgelaten met een enkelband. De flamboyante vrouw blijft echter zowel in dit dossier, als in het dossier van de moord op haar man,

Lees meer »

Wrak van vliegtuig vicepresident Malawi teruggevonden, geen overlevenden

Het wrak van het vermiste legervliegtuig met aan boord de vicepresident van Malawi, de 51-jarige Saulos Chilima, is dinsdag gevonden. Dat blijkt uit beelden die naar het Franse persagentschap AFP zijn gestuurd door een lid van het militaire reddingsteam. Niemand van de tien inzittenden heeft de crash overleefd, laat president Lazarus Chakwera weten.

Lees meer »

Hoe verliep luisteravond van Rousseau in Ninove écht? “Politie heeft nooit gevraagd om meeting stop te zetten”

Een luisteravond van Vooruit-kopstuk Conner Rousseau werd gisteren vervroegd stopgezet na “bedreigingen van een bende”. Een halve dag later blijken de meningen te verschillen over wat er werkelijk gaande was: twee versies die elk een totaal andere richting uitgaan. Conner Rousseau heeft het over “tientallen ruige types” die hem bedreigden. De burgemeester en korpschef vertellen een ander verhaal. “Er riepen

Lees meer »

Zelensky: “Europa is geen continent van vrede meer”

Volodymyr Zelensky (46) heeft deze voormiddag een toespraak gehouden voor de Franse Nationale Vergadering. De Oekraïense president haalde daarin uit naar zijn Russische rivaal Vladimir Poetin, maar benadrukte tegelijk dat hij “ervan overtuigd” is dat Oekraïne de oorlog zal winnen.

Lees meer »

Sébastien (19), zoon van Véronique De Kock, gaat aan de slag als model: “Een mooie bijverdienste als student”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Europa keurt staatssteun voor Bpost goed

De Europese Commissie heeft op 24 mei de staatssteun aan Bpost, voor de verdeling van kranten en tijdschriften van begin 2023 tot eind juni 2024, goedgekeurd. Dat schrijft de Franstalige krant Le Soir.

Lees meer »