Joost Klein en zeven andere voormalige songfestivaldeelnemers op Pinkpop 2024: “Een speciale, extra show voor Joost”

Tijdens de 53ste editie van Pinkpop staan er niet 67, maar 68 acts op de Limburgse podia. Want Joost Klein komt naar Landgraaf. Dat maakt de organisatie van het festival vrijdagochtend bekend.

 

Meer krantenkoppen in België

7 miljoen flitsboetes vorig jaar, maar deze Vlamingen kregen er nog nooit één: “Haastige chauffeur duwde met zelfs eens tussen twee vrachtwagens”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in Izegem

Réno Dekimpe (25) uit de Onze-Lieve-Vrouwestraat is de winnaar geworden van de dj-contest van Bosmolens Ommegang. Op zaterdag 27 juli mag hij met een dj-set van een uur de dj-avond openen. “Ik kijk er enorm naar uit, maar ik heb eerlijk gezegd ook wel wat stress”, lacht hij.
The post Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in

Lees meer »

Hydrothermale uitbarsting doet toeristen wegvluchten in Yellowstone

Een deel van Biscuit Basin in Yellowstone, Wyoming, is gesloten na een krachtige hydrothermale explosie dinsdagochtend. In een virale video is te zien hoe stoom en donkere brokstukken krachtig de lucht in geschoten worden. Vervolgens rennen toeristen weg van de uitbarstende geiser. Volgens het park raakte er niemand gewond.

Lees meer »

Kruidentuin maakt boomgaard Sint-Jan nog mooier

De boomgaard van Sint-Jan is opnieuw een stukje mooier geworden dankzij de aanleg van een kruidentuin en bloemenperk. Het is opnieuw een initiatief van het bewonersplatform van Sint-Jan dat onlangs feestelijk werd ingewijd.
The post Kruidentuin maakt boomgaard Sint-Jan nog mooier appeared first on KW.be.

Lees meer »