Hij is volstrekt onbetrouwbaar, maar er zijn wel goede redenen voor Poetin om de oorlog te staken

Er komen steeds vaker signalen uit het Kremlin dat president Vladimir Poetin bereid zou zijn de oorlog in Oekraïne te bevriezen. Hij is hoogst onbetrouwbaar, maar de president heeft redenen genoeg om de strijd te willen staken.

 

Meer krantenkoppen in België

Martine leeft al negen maanden met de hik

‘Mama. Mijn alles.’ Dat staat te lezen in het onderwerp van de mail die we van Elien Wittouck kregen. “Een grasveld vol bloemen is nog niet voldoende om haar te zeggen ‘merci voor alles, denk nu eens aan jezelf’.”
The post Martine leeft al negen maanden met de hik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie haalt twintiger met nepwapen van de trein

Een zestal jongeren – grotendeels tieners – werden zaterdagochtend tijdens een tussenstop in Leuven van de trein gehaald door de politie toen ze uit Wallonië met de trein op weg waren naar Oostende. Dat gebeurde nadat een treinbegeleider had gemeld dat één van hen een wapen bij zich had.

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez: “We hebben een historische kans om België te hervormen in het belang van de burger”

De grootste partij in Wallonië, dat is sinds 9 juni de MR van Georges-Louis Bouchez. De partijvoorzitter van de Franstalige liberalen schoof aan in de studio van VTM Nieuws, waar hij optimistisch keek naar de regeringsonderhandelingen: “Ik denk dat we veel raakvlakken hebben op gebied van migratie, economie en veiligheid”, zei hij over N-VA, dat nu het initiatief mag nemen

Lees meer »

ASSISEN. Kinderen van slachtoffer Caroline (65) getuigen: “Het is niet omdat ik ze in jaren niet meer gezien had, dat ik haar niet graag meer zag”

“Ik heb ook mijn rugzak.” Het moet op dit proces zo wat de vaakst gehoorde uitspraak zijn. Uit de mond van de twee vrouwen in de beschuldigdenbank, om te beginnen. Uit de mond van vele getuigen, uit welk ‘kamp’ ze ook komen. En mocht de dode Caroline Kint nog kunnen spreken, ze zou gewis hetzelfde over zichzelf gezegd hebben. Zo

Lees meer »

Voetbalclub Blue Stars organiseert tweede dubbeltornooi

Op zaterdag 29 juni organiseert de Wingense amateurvoetbalclub Blue Stars opnieuw een outdoor voetbaltornooi op het sportpark. Zowel volwassenen (vanaf 16 jaar) als jeugdspelers (U8-U11) komen aan bod.
The post Voetbalclub Blue Stars organiseert tweede dubbeltornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »