Hij is volstrekt onbetrouwbaar, maar er zijn wel goede redenen voor Poetin om de oorlog te staken

Er komen steeds vaker signalen uit het Kremlin dat president Vladimir Poetin bereid zou zijn de oorlog in Oekraïne te bevriezen. Hij is hoogst onbetrouwbaar, maar de president heeft redenen genoeg om de strijd te willen staken.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Christoff was te gast in Het Perron Ieper, en komt zaterdagavond 22 juni naar Concertgebouw Brugge

Recent waren we bij Christoff en we hoorden hem niet klagen over zijn aantal optredens. En inderdaad, de Oost-Vlaamse artiest komt zelfs ook vaak naar West-Vlaanderen, waar hij heel wat fans heeft. Recent was hij te gast in CC De Schakel in Waregem en enkele dagen later zelfs in Het Perron in Ieper in een organisatie van PMLE. Komende zaterdagavond

Lees meer »

Procureurs van Ieper en Brugge blijven geschorst na gesjoemel met examenvragen

West-Vlaams procureur Filiep Jodts heeft de schorsing van twee van zijn afdelingsprocureurs met drie maanden verlengd. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen. J.L. en Y.S. werden geschorst in de nasleep van de affaire rond de gelekte examenvragen voor het magistratenexamen van januari.
The post Procureurs van Ieper en Brugge blijven geschorst na gesjoemel met examenvragen appeared first on KW.be.

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Deskundigen klappen uit de biecht over valse asbestattesten: “Er zijn te veel cowboys aan het werk. Onze sector is rot”

Er zijn al honderden klachten over asbestattesten voor huizen. Gisteren kon u hier al lezen dat sommige deskundigen valse attesten afleveren, met financiële schade en zelfs gezondheidsrisico’s tot gevolg. Hoe groot is het probleem? Vastgoedmakelaars oefenen druk uit op de controleurs en de opleiding stelt weinig voor. Verschillende asbestcontroleurs getuigen bij HLN: “Ik was helemaal niet goed voorbereid, en dat

Lees meer »

Gaslek in Berchem: 30 buurtbewoners tijdlang geëvacueerd

In de Coremansstraat in Berchem zijn 30 bewoners van een appartementsblok en enkele huizen in de buurt een tijdlang geëvacueerd. Door een breuk in de gasleiding op straat was er een grote gasophoping ontstaan in de kelder van een gebouw en de riolering. Uit voorzorg werd iedereen in de buurt geëvacueerd. De gasmaatschappij heeft alles hersteld, en de bewoners konden

Lees meer »

Onzichtbare vorm van mensenhandel in ons land: “Drugsbendes dwingen onbegeleide minderjarige jongens de criminaliteit in”

Talloze Noord-Afrikaanse en Afghaanse jongens worden in ons land ingezet als manusje-van-alles voor drugsbendes. Ze worden naar hier gelokt met de belofte op een luxeleven, en worden onder de knoet gehouden met geweld. Dat zegt Eric Garbar, het hoofd van de afdeling mensenhandel bij de Federale Gerechtelijke Politie, vandaag in ‘De Standaard’ en ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »