Gérard Depardieu beschuldigd van agressie tegen ‘koning van de Italiaanse paparazzi’: “Hij bloedde hevig”

De Italiaanse paparazzo Rino Barillari (79) claimt dat de Franse acteur Gérard Depardieu (75) hem heeft geslagen. Het incident zou dinsdag in Rome hebben plaatsgevonden. De Franse acteur beweert op zijn beurt dat hij zijn evenwicht verloor en per ongeluk op de fotograaf viel. 

Meer krantenkoppen in België

Vier Amerikaanse professoren neergestoken in een park in China

In een park in China zijn vier Amerikaanse professoren van Cornell College in Iowa neergestoken. De professoren waren in China voor een samenwerking met een universiteit in het noordelijke Jilin. Ze raakten alle vier zwaargewond. De Chinese autoriteiten beschrijven de aanval als “een geïsoleerd incident” en zeggen dat ze maatregelen nemen om de “veiligheid van buitenlanders te waarborgen.”

Lees meer »

Internationale luchthaven Nieuw-Caledonië heropent maandag

De belangrijkste internationale luchthaven van het Franse overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië gaat vanaf maandag weer open. Dat heeft de Franse vertegenwoordiging op de eilandenarchipel ten oosten van Australië bekendgemaakt. Het vliegveld werd in mei gesloten nadat in Nieuw-Caledonië dodelijke onlusten waren uitgebroken.

Lees meer »

Ze ontsnapte vier keer aan de dood en was vermomd als Arabische vrouw: het verhaal van Noa Argamani (26) die bevrijd werd uit de klauwen van Hamas

Noa Argamani (26) heeft na haar bevrijding door de Israëlische special forces een eerste inkijk gegeven in de 246 dagen die ze als gijzelaar van Hamas moest doorbrengen. Vier keer ontsnapte de jonge vrouw ternauwernood aan de dood. Douchen mocht ze zelden. De Gazaanse familie die haar gevangen hield, beweerde desondanks dat ze zich gelukkig mocht prijzen.

Lees meer »

Ondanks visuele beperking blijft Nancy (51) actief én positief als vrijwilliger: “Op het voetpad loop ik nog het grootste gevaar”

Nancy Carron staat opgewekt in het leven. Niettegenstaande Nancy een beperkt zicht heeft en sedert 2021 met medisch pensioen is, blijft deze gewezen leerkracht niet bij de pakken zitten. Als vrijwilliger bij TOV helpt ze mensen met een psychische kwetsbaarheid.
The post Ondanks visuele beperking blijft Nancy (51) actief én positief als vrijwilliger: “Op het voetpad loop ik nog

Lees meer »

CD&V juicht niet, maar houdt wel stand: “Geen feestje, wel grote opluchting”

De Antwerpse CD&V-kandidaten en hun achterban hebben de verkiezingsuitslagen in Tour &Taxis in Brussel gelaten ondergaan. Geen gedeprimeerde stemming, maar ook geen gejuich. Daar was dan ook niet meteen reden toe. “We houden stand en we zijn niet van de mat gespeeld. Maar dit is ook geen uitslag om te gaan feesten, dat houden we voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.”

Lees meer »

Danscafé Laladu viert vijftienjarig bestaan op zondag 16 juni in Koekelare en presenteert die dag ook het allerlaatste groots evenement

Na vijftien jaar live muziek in Danscafé Laladu in Koekelare wordt er nog één groot feest gegeven op zondag 16 juni in de Oostmeetstraat 2 in Koekelare. Vanaf 11 tot 22 uur is er doorlopend show met maar liefst 30 artiesten. Na de vakantie wordt de zaak al gedeeltelijk ontmanteld. Het definitieve afscheid is voorzien op 29 december 2024 met

Lees meer »