Carwashuitbaters na opmerkelijk ongeval in Denderleeuw: “We zien almaar meer stommiteiten”

Ze duwde per ongeluk het gaspedaal in en vloog plots dertig meter door de wasstraat. Dat een oudere vrouw woensdag een ongeziene ravage kon aanrichten in een carwash, verbaast uitbaters niet. Zij zien het aantal incidenten de laatste jaren toenemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurders die tot 200 km/uur reden tijdens dodelijke straatrace riskeren tot drie en vijf jaar cel: “Moorddadig rijgedrag”

Een Porsche en BMW reden in december 2022 op de E40 richting Brussel aan snelheden tot 200 kilometer per uur, bumper aan bumper. Ter hoogte van Beernem eindigde hun race in een dodelijke crash waarbij een passagier ter plaatse het leven liet. Beide bestuurders moesten zich maandagochtend verantwoorden voor de rechtbank, al besloot een van hen niet af te komen.

Lees meer »

Bakkerij Aernoudt opent tweede vestiging in Oostkamp: “Alles wordt artisanaal bereid”

Onlangs opende Bakkerij Aernoudt haar tweede vestiging in Oostkamp. De voormalige bakkerij De Fruyt, in de Sint-Godelievestraat 49, werd volledig heringericht volgens het concept van Bakkerij Aernoudt. Met de winkel in Moerbrugge zet de bakkerijgroep een nieuwe stap in hun doel om ook in West-Vlaanderen een groot aantal winkels te hebben.
The post Bakkerij Aernoudt opent tweede vestiging in

Lees meer »

Stad Antwerpen laat iedereen mee beslissen over toekomst Astridplein

Vier verschillende ontwerpbureaus maakten elk een verschillend ontwerp voor de toekomstige heraanleg van het Koningin Astridplein in Antwerpen. De Stad wil haar meest centrale plein totaal transformeren en vraagt daarbij de mening van bezoekers en bewoners. Op de website van de Stad Antwerpen en op het Astridplein zelf kan je nog tot zondag de vier verschillende ontwerpen bekijken, je mening

Lees meer »

Dossier terrorist Abdessalem Lassoued bleef in kast liggen door gebrek aan interne controle bij parket van Brussel, concludeert Hoge Raad voor de Justitie

Het dossier van de Tunesiër Abdessalem Lassoued, die in oktober drie Zweedse voetbalsupporters neerschoot in Brussel, is bij de dienst internationale samenwerking van het parket van Brussel in de kast blijven liggen onder meer door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast. Dat blijkt uit het bijzonder onderzoek van de Hoge Raad voor de Justitie, dat woensdag gepubliceerd

Lees meer »

Al 50 jaar huwelijksgeluk voor Marcel en Jenny

Marcel De Grande (79) en Jenny Van Wydeveldt (79) uit de Eigen Heerdlaan in Sint- Andries vierden hun diamanten huwelijksjubileum bij hun dochter in Varsenare. Het koppel leerde elkaar kennen via de vriend van Jenny’s zus. Die deed net als Marcel aan boksen. Ze werd uitgenodigd naar een bokswedstrijd en de vonken sloegen over. Op
The post Al 50

Lees meer »

Bewoners van woonzorgcentrum Melderthof juichen Rode Duivels naar overwinning met eigen EK-lied: “Natúúrlijk gaan ze winnen, wat een domme vraag!”

“En als die mannen winnen, krijgen ze een zoen!” Een plechtige belofte van de bewoners van woonzorgcentrum Melderthof in Lummen. Samen met animatrice Annelore en ergotherapeute Yaëlle kropen de grootste supporters in hun pen voor een officieus EK-lied en zorgden ze eigenhandig voor genoeg sfeer om hun Duivels naar de overwinning te supporteren. “Omdat ik zes weken niet op mijn

Lees meer »