Carwashuitbaters na opmerkelijk ongeval in Denderleeuw: “We zien almaar meer stommiteiten”

Ze duwde per ongeluk het gaspedaal in en vloog plots dertig meter door de wasstraat. Dat een oudere vrouw woensdag een ongeziene ravage kon aanrichten in een carwash, verbaast uitbaters niet. Zij zien het aantal incidenten de laatste jaren toenemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Wie wordt Kamala Harris haar running mate? Amerika-expert: “Ze kan best een witte man kiezen”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen

Het nieuwe seizoen betekent voor SK Nieuwkerke de opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. De komende weken werkt de ploeg van trainer Patrick Van Hoof volop toe naar de competitiestart op zondag 1 september tegen zijn ex-ploeg KSK Vlamertinge A.
The post SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afdaling Kluisberg wordt fietser fataal

Zaterdagavond om 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval beneden de Kluisberg. Een fietser reed de Kluisberg naar beneden. De eerste scherpe bocht kon hij wel nemen, bij de tweede haakse bocht ter hoogte van Boskouter reed hij rechtdoor in de omheining. De hulpdiensten kwamen nog ter plekke maar hulp kon niet meer baten. De man was op

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt bloedhete dag twee op gang en meer dan 750 saxofoons weerklinken op Sint-Baafsplein

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Op het Sint-Baafsplein geeft Saxofolie een concert meer dan 750 saxofonisten. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Het is

Lees meer »

Mangaanknollen op zeebodem produceren zuurstof: ontdekking kan kennis over ontstaan van het leven op zijn kop zetten

Mangaanknollen op de diepzeebodem, die onder andere een resem zeldzame metalen bevatten, produceren zuurstof. Dat heeft een Schots team van onderzoekers ontdekt. Het is een wetenschappelijke aardverschuiving, want tot nu toe werd gedacht dat enkel planten en algen zuurstof produceren. En het werpt een nieuw licht op enkele fundamentele vragen over het leven op onze planeet: "Dit zou weleens de

Lees meer »

Treinverkeer in heel het land verstoord na menselijke fout: treinen rijden opnieuw, maar nog veel vertragingen mogelijk

Het treinverkeer was woensdagnamiddag ernstig verstoord door een informaticaprobleem. Dat bevestigen Infrabel en NMBS aan onze redactie. Op verschillende plaatsen in het land stonden treinen twintig minuten tot drie kwartier stil door de storing. Alle treinen rijden intussen opnieuw, maar de komende uren worden er nog vertragingen verwacht door de hinder.

Lees meer »

Surfer in Australië gewond na aanval door haai

Aan een strand nabij de Australische badplaats Port Macquarie aan de oostkust heeft een haai dinsdagochtend (lokale tijd) een man aangevallen. Volgens lokale media heeft de 23-jarige surfer daarbij zware verwondingen aan het been opgelopen. Het is al de derde haaienaanval in een maand tijd Down Under.

Lees meer »