Carwashuitbaters klappen uit de biecht na opmerkelijk ongeval in Denderleeuw: “We zien almaar meer stommiteiten”

Een oudere vrouw heeft woensdag voor veel ravage gezorgd door per ongeluk gas te geven in een wasstraat. Het bizarre accident verbaast carwashuitbaters niet. Zij zien het aantal calamiteiten de laatste jaren drastisch toenemen. “De vraag was niet meer of er een groot accident zou gebeuren, maar wel wanneer.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bezoek het Lintweverijmuseum vanaf nu met de Museumpas

Het Lintweverijmuseum in Komen kan voortaan ook bezocht worden met de Museumpas. Daarmee kunnen heel wat musea in België bezocht worden. Om die toetreding te vieren, werd tijdens het weekend van de braderie door een theatergezelschap een toneelvoorstelling opgevoerd met sketches en waargebeurde verhalen uit het verleden. Op de foto zien we de acteurs die
The post Bezoek het

Lees meer »

In Iran vastgehouden VUB-professor Djalali richt zich in geluidsboodschap tot Zweedse premier: “U liet me hulpeloos achter”

De Iraans-Zweedse professor Ahmadreza Djalali, die gastprofessor was aan de VUB in Brussel, heeft zich in een geluidsboodschap gericht tot de Zweedse premier Ulf Kristersson. Dat schrijft de Zweedse openbare omroep SVT, dat het geluidsfragment in handen kreeg. “U liet me hier hulpeloos achter”, stelt Djalali die zich afvraagt waarom hij geen deel uitmaakte van de gevangenenruil tussen Zweden en

Lees meer »

Graspop Metal Meeting. Nu regen blijft vallen én alle parkings en deel van de camping sluiten: alles wat jij moeten weten voor je naar de wei vertrekt

Donderdag gaat Graspop Metal Meeting officieel van start. Al dreigt een deel van deze editie van het festival in Dessel in het water te vallen. Voor woensdag schakelde de organisatie al over naar het noodplan en volgde er een crisisoverleg om te bekijken of er ook aanpassingen moeten komen op de andere dagen. Veel onduidelijkheden dus. Wat wél al zeker

Lees meer »

Oude bekenden nekken Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle

Lees meer »

Vlaamse clickbaitsites verdienen geld met dubbelzinnige en suggestieve ‘artikels’ over BV’s: “Bedenkelijk, maar niet illegaal”

Met suggestieve titels en uit de context getrokken citaten trekken websites als Voetbalkrant of Nieuws365 heel wat lezers binnen. De artikels leunen vaak op niet meer dan één zin uit het werk van andere journalisten. Studenten Journalistiek Ruben Bartholomeeusen en Jasper Van Baekel (Thomas More Hogeschool) maakten er met "Alles voor de Klik" hun afstudeerproject over.

Lees meer »

Wijkafdeling Zilvermeeuw Uitkerke houdt afscheidsdrink in basisschool die straks de deuren sluit: “Prachtige jaren gekend”

De wijkafdeling van basisschool Zilvermeeuw in Uitkerke gaat straks haar allerlaatste week in. Donderdag werd er tijdens een afscheidsdrink nog eens teruggeblikt op de vele mooie herinneringen.
The post Wijkafdeling Zilvermeeuw Uitkerke houdt afscheidsdrink in basisschool die straks de deuren sluit: “Prachtige jaren gekend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeselaars Minivoetbal bedankt scheidsrechters

Naar jaarlijkse gewoonte sloot het Koninklijk Roeselaars Minivoetbal het seizoen stijlvol af in een gezellige sfeer met bestuur en scheidsrechters in taverne Petrouska. Met 93 ploegen, 1.444 aangeslotenen en het spelen van 1.239 wedstrijden werd het seizoen afgesloten. Deze wedstrijden werden geleid door 13 scheidsrechters die in de bloemetjes gezet werden. We zien boven van
The post Roeselaars Minivoetbal

Lees meer »

Broer én zus treden op tijdens de jubileumeditie van ‘Harelbeke Schlagert’ op donderdag 1 mei 2025 in CC Het Spoor in Harelbeke

De negende succesvolle editie van ‘Harelbeke Schlagert’ is nog maar net voorbij of de organisatie kondigt al de jubileumeditie aan, die in 2025 vroeger plaatsgrijpt, namelijk op donderdag 1 mei in CC Het Spoor in natuurlijk Harelbeke.
The post Broer én zus treden op tijdens de jubileumeditie van ‘Harelbeke Schlagert’ op donderdag 1 mei 2025 in CC Het Spoor

Lees meer »

De nieuwe smaken van Danone

19:04 Tijdens zijn beleggersdag in Amsterdam probeert de Franse voedingsreus Danone investeerders te overtuigen van zijn ambitieuze transformatieplan. De kabbelende beurskoers kan een opkikkertje wel gebrui…

Lees meer »