Brugge reikt opnieuw awards aan verdienstelijke ondernemers

Op maandag 17 juni vindt in het BMCC de tweede editie van de Brugge Awards plaats. Met dit initiatief willen Brugge.inc en Stad Brugge de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker zetten. Op diezelfde avond trappen ook de Rode Duivels in Frankfurt hun EK op gang tegen Slowakije. “We combineren business met pleasure en zenden tijdens deze feestelijke netwerkavond ook de match uit”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

De goedgevulde avond start voor de geïnteresseerden om 18 uur met de eerste EK-match van onze Rode Duivels in Frankfurt tegen Slovakije. De organisatie nodigt de ondernemers graag uit om op de vierde verdieping van het beursgebouw te kijken naar de wedstrijd. Ondertussen staan de deuren van het dakterras open om met een fantastisch zicht op Brugge te genieten van een drankje en versnapering.

Winnaars

Om 20 uur gaat het academisch gedeelte van de avond van start waarbij Brugge.inc met hun ‘impact report’ een korte stand van zaken brengt over de economische troeven van Brugge. Daarna worden de acht winnaars en de ‘Lifetime Achievement’ bekendgemaakt. Uit meer dan 300 nominaties selecteerde een externe en onafhankelijke jury vorige maand vijf laureaten per categorie.

Muziek

Presentatrice Mieke Dumont zorgt voor een vlot verloop van het korte academische gedeelte, waarna men uitgebreid kan netwerken tijdens een walking dinner. De coverband For Each a Flower en DJ Gueush verzorgen de muzikale intermezzo’s. Ruim 400 geïnteresseerden woonden vorig jaar de eerste editie van de Brugge Awards bij.

Tickets kosten 135 euro en zijn te koop via de website www.bruggeawards.be

The post Brugge reikt opnieuw awards aan verdienstelijke ondernemers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe streetart naar aanleiding van Go Skateboarding Day, met onder meer workshop ‘Girls@Luxa’

Op vrijdag 21 juni gaat Go Skateboarding Day door op Luxaplast in Marke. Vanaf 15 uur kan je er terecht voor workshops, wedstrijden, skatedemo’s en een openluchtcinema. Deelname is gratis. Doorlopend is er een bar en skatemarkt met lokale skateshops en animatie van dj’s. Streetart artieste Djoels maakt tijdens het event een nieuwe mural op een brugpijler.
The post

Lees meer »

“Het was een misplaatste grap”: werkstraf voor twintiger die jongen (15) met luchtdrukpistool bedreigde aan bushalte in Middelkerke

Een 25-jarige Middelkerkenaar heeft voor de Brugse rechtbank tachtig uur werkstraf gekregen omdat hij een 15-jarige jongen bedreigde met een airsoftpistool. J.M. beweerde dat het om een grap ging.
The post “Het was een misplaatste grap”: werkstraf voor twintiger die jongen (15) met luchtdrukpistool bedreigde aan bushalte in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond

Bij Westouter gebeurde dinsdagmiddag een ernstig ongeval. De bestuurderszijde van een auto werd opengereten door een vrachtwagen. De 39-jarige autobestuurder raakte zwaar gewond.
The post Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »