Aantal zwartrijders bij De Lijn in vijf jaar meer dan 70 procent gestegen

Hoewel er meer controles zijn, is het aantal zwartrijders bij De Lijn in vijf jaar met meer dan 70 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Els Robeyns (Vooruit) opvroeg bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD), waarover Het Laatste Nieuws bericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Lichte straffen voor zestal na gevecht op café in Oostduinkerke

Zes beklaagden zijn veroordeeld voor wederzijdse slagen en verwondingen tijdens een gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke. Allen minimaliseerden ze de feiten, maar de rechter achtte hen toch schuldig. Ze kregen lichte straffen.
The post Lichte straffen voor zestal na gevecht op café in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: minstens 6 gewonden, brandweer zoekt nog naar vermisten

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) heeft deze ochtend een explosie plaatsgevonden. Twee verdiepingen zouden zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. De Antwerpse brandweer bevestigt aan onze redactie dat er mensen aanwezig waren in het gebouw en is volop bezig met een ‘search & rescue’-operatie. Er zijn al minstens zes gewonden.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – Burgerlijke partijen viseren vooral Lorine De Witte

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) hebben de burgerlijke partijen vooral Lorine De Witte (53) op de korrel genomen. Volgens de advocaten van de nabestaanden speelde De Witte een cruciale rol toen Athena Man (33) het slachtoffer op 15 oktober 2021 met geweld van het leven beroofde.
The post Assisen Caroline Kint – Burgerlijke partijen

Lees meer »