Zeker 4 doden en 20 gewonden bij instorting restaurant op Mallorca 

In Palma, op het Spaanse eiland Mallorca, zijn minstens 4 doden gevallen bij de instorting van een terras van een restaurant. Dat melden Spaanse media. Er zouden ook zeker 20 mensen gewond zijn geraakt. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. 

Meer krantenkoppen in België

“Het zal beter moet gaan voor Erik Van Looy, anders houdt het op”: kijkcijfers van Nederlandse ‘De pappenheimers’ storten in

Nederland lijkt al na drie afleveringen uitgekeken op hun versie van ‘De pappenheimers’: de derde aflevering kon op RTL4 nog 290.000 kijkers bekoren, ruim de helft minder dan bij de start. Angela de Jong, tv-criticus voor ‘Algemeen Dagblad’, velt een hard verdict: “‘De pappenheimers’ is niets opzienbarends, het zoveelste tv-quizje met Bekende Nederlanders.” Waar ligt dat volgens haar aan?

Lees meer »

Boulevard Solar keert voor vijfde keer terug

Wie deze zomer beslist thuis te blijven en de tropische oorden te laten voor wat ze zijn, zal zich alvast niet hoeven te vervelen. Voor het vijfde jaar op rij pakt Stad Menen uit met Boulevard Solar: een propvol zomerprogramma waardoor niemand zich hoeft te vervelen. “En het gros van alle activiteiten is gratis!”
The post Boulevard Solar keert

Lees meer »

Hondenclub De Sterreboshond uit Rumbeke moet er noodgedwongen mee stoppen

Op zondag 2 juni was de kantine van hondenclub De Sterreboshond voor de laatste keer open. De Sterreboshond was vooral gericht op Mechelse Herders en was binnen de hondenclubwereld een grote naam. Voor velen was het afscheid van hun geliefde club een emotioneel moment.
The post Hondenclub De Sterreboshond uit Rumbeke moet er noodgedwongen mee stoppen appeared first on

Lees meer »

Nieuwe Belg Faqir (39) gaat voor het eerst stemmen: “Het gaat er hier veel rustiger aan toe dan in Afghanistan”

Niet alleen jongeren tussen 16 en 22 mochten vandaag voor het eerst gaan stemmen, ook nieuwe Belgen kunnen vandaag hun stem laten gelden. Zo ook de Afghaan Faqir Jan Yar (39), woonachtig op Overleie in Kortrijk en sinds eind 2023 officieel Belg. Faqir twijfelde tot op het laatste moment, maar koos in het stemhokje uiteindelijk voor de PVDA. “Al zeiden

Lees meer »

Rapper Ali B emotioneel in rechtbank tijdens zedenzaak: “Ik heb nooit een vrouw verkracht”

Ali B staat twee dagen lang terecht in de rechtbank in Haarlem. De 42-jarige rapper wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van ‘The Voice of Holland’. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar zin iets onaangenaam aangedaan”, klinkt het bij Ali B

Lees meer »

Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle

Gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) ijverde op de gemeenteraad voor de installatie van een geldautomaat in Westkapelle. Burgemeester Jan Morbee liet verstaan dat het gemeentebestuur hiervoor in bespreking is met de firma Batopin en hoopt op de realisatie ervan nog dit jaar.
The post Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beste vriend van vermoorde Willy (71) getuigt voor het eerst: “Wat hij op die carpoolparking deed? Ieder zijn leven”

Vrienden en familie zochten maandagavond met man en macht naar Willy V.T. (71) uit Zoersel, die op dat moment al enkele uren spoorloos verdwenen was. Tot zijn beste vriend Dirk besloot om eens te gaan kijken aan de carpoolparking in Oelegem. Daar vlakbij troffen de speurders iets later de gepensioneerde man dood aan. Dirk doet bij HLN voor het eerst

Lees meer »

ONS RAPPORT. “De natie duimt dat hij gespaard blijft van blessures”: slechts twee Duivels springen eruit, meerdere spelers flirten met buis

Een zuinige 2-0-zege voor de Rode Duivels tegen Montenegro. Weinig spektakel op de Heizel en dat uit zich ook in onze beoordelingen. Slechts twee Duivels wisten zich te onderscheiden. “Het is een constante: de siddering die door een stadion gaat als hij aan de bal komt.” Daarnaast sluiten meerdere spelers de oefenpot af met een vijfje achter hun naam. Ontdek

Lees meer »