Nieuw wereldrecord: Nepalese scherpt beste vrouwelijke klimtijd op Mount Everest aan

De Nepalese bergbeklimster Phunjo Jhangmu Lama heeft het wereldrecord voor de snelste beklimming van de Mount Everest door een vrouw verpulverd.

 

Meer krantenkoppen in België

Bekende complotdenker Alex Jones verkoopt bezittingen om families te betalen na bloedbad in Sandy Hook-school

Nabestaanden van de slachtoffers van een massaschietpartij in een basisschool in de Amerikaanse staat Connecticut, in 2012, hebben vrijdag een vergoedingsvoorstel aanvaard van de beroemde failliete complotdenker Alex Jones. Hij bood aan zijn bezittingen te verkopen om hen in ieder geval gedeeltelijk te kunnen vergoeden voor zijn lasterlijke uitlatingen over het bloedbad.

Lees meer »

Na klacht van Wendy Van Wanten over laag pensioen: Vlaamse artiesten verklappen exact hoeveel zij krijgen

“Ik kan er niet eens mijn huis mee onderhouden”, sakkerde Wendy Van Wanten (64) deze week over haar pensioen van 1.500 euro. De zangeres moet blijven bijklussen om haar levensstandaard te behouden. Een alleenstaand geval? Of zitten ook haar collega’s met financiële kopzorgen op hun oude dag? Wij vroegen het aan Vlaamse artiesten als Bart Kaëll, Koen Crucke en Lilianne

Lees meer »