Nieuw wereldrecord: Nepalese scherpt beste vrouwelijke klimtijd op Mount Everest aan

De Nepalese bergbeklimster Phunjo Jhangmu Lama heeft het wereldrecord voor de snelste beklimming van de Mount Everest door een vrouw verpulverd.

 

Meer krantenkoppen in België

Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: “Mijn vrouw wil geen orale seks meer, moet ik dan maar vreemdgaan?”

Luc (60) is al vele jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw. Toch zit er hem iets dwars: hun seksleven staat op een laag pitje. Zijn partner wil geen orale seks meer geven of otvangen, hoewel dat vroeger nooit een probleem was. Moet hij dan maar vreemdgaan, puur om zijn seksuele behoefte te bevredigen? Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies.

Lees meer »

Lotte Kopecky is na solo van 32 kilometer voor de vierde keer Belgisch kampioene: “Blijft speciaal om deze trui aan te trekken”

Haar favorietenrol met glans waargemaakt. Lotte Kopecky is na een solo van 32 kilometer voor de vierde keer Belgisch kampioene op de weg. Met een krachtsexplosie gaf ze haar medevluchters het nakijken, waarna ze richting finishlijn in Zottegem stoomde. Zo evenaart de wereldkampioene de vier Belgische titels van Jolien D’hoore. Cant werd tweede, Ghekiere vervolledigde het podium.

Lees meer »

Pop-up zomerspeelplein voor twaalfde jaar op rij op de Grote Markt

Het zomerspeelplein op de Grote Markt is dit jaar vooral gericht op de allerkleinsten. Het werd uitgetekend samen met de kinderen van de kleuterschool De Blauwe Poort en MPI Pottelberg. Dit jaar gaat het om een iets kleinere versie van het pop-up speelplein, zo’n 10 op 15 vierkante meter, om de combinatie met de triënnale After Paradise mogelijk te maken.<br

Lees meer »

Sint-Laurentiuskerk wordt OC Kemlis

De verbouwingswerken aan de Sint-Laurentiuskerk in Kemmel tot ontmoetingscentrum verlopen vlot, de planning om in het weekend van 27 september tot 29 september te openen wordt zo gehaald. Ondertussen wordt OC Kemlis de nieuwe naam voor het ontmoetingscentrum.
The post Sint-Laurentiuskerk wordt OC Kemlis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man aangehouden in Nederland voor moordpoging op Spaans politicus

Een 38-jarige man met de Tunesische nationaliteit is eerder deze maand in het Nederlandse Haarlem opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot moord op een Spaanse politicus. Het Openbaar Ministerie in Noord-Holland bevestigt berichtgeving in Spaanse media hierover. De Spaanse politie meldt dat het om de vermoedelijke schutter gaat.

Lees meer »