“Dat sprankeltje is er niet”: boer Bert is staalhard voor Melissa in ‘Boer zkt vrouw’

Vlasboer Bert Vermeersch (28) legt de lat in ‘Boer zkt vrouw’ nog steeds heel hoog, dat blijkt wanneer hij in Gent op romantische trip is met de zorgzame Melissa. Zal zij zijn hart alsnog kunnen veroveren? 

Meer krantenkoppen in België

Vijfdejaars VTI scoren toptienplaats met zelfgebouwde kart

De vijfdejaars Onderhoudsmechanica van de Sint-Paulusschool campus VTI namen onlangs deel aan de Greenpower Challenge. De opdracht op het circuit van Zolder was om in één uur zoveel mogelijk rondjes af te leggen met een eigen kart. 5 0A transformeerde het afgelopen schooljaar van een klasgroep in een raceteam, waarbij iedereen zijn rol kreeg. Tijdens
The post Vijfdejaars VTI

Lees meer »

Rodeostier springt in het publiek en veroorzaakt chaos

Bij een rodeo-evenement in Sisters in Oregon zijn zeker drie mensen gewond geraakt toen een stier in het publiek sprong. Een video toont hoe het dier, met de naam Party Bus, plots over het hek wipt en chaos veroorzaakt. Bij zijn ontsnapping ramde het dier ook een vrouw omver en tilde haar twee keer in de lucht met zijn horens.

Lees meer »

Er valt heel wat te beleven op speelpleinwerking Jakkedoe: “We zoeken nog monitoren”

Van maandag 1 tot en met vrijdag 19 juli én van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 30 augustus is er de jaarlijkse speelpleinwerking Jakkedoe op het gelijknamige speelplein aan Steuren Ambacht. “Kinderen vanaf het peuterklasje tot en met het tweede middelbaar kunnen er in die periodes komen spelen en genieten onder de leiding van animatoren”, zegt jeugdconsulente Kimberly

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Beernem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Beernem.
The post Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beloftevolle voetballer (21) zwaargewond na zware klap tegen boom: “Hopelijk kan zijn carrière gered worden”

Een 21-jarige beloftevolle voetballer is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Lampernisse (Diksmuide). Dylan M. uit Middelkerke reed aan hoge snelheid met zijn Mini tegen een boom, kantelde en moest 70 meter verderop bevrijd worden uit het wrak door de brandweer. Hij raakte zwaargewond aan zijn linkerbeen. “Helaas heb ik hem al vaker gezegd trager te rijden. Hopelijk

Lees meer »