Amerikaanse schuldeiser neemt controle van Inter Milan over

De Amerikaanse vermogensbeheerder Oaktree Capital Management heeft de controle over de Italiaanse voetbalclub Inter Milan overgenomen. Dat zegt het bedrijf in een mededeling. 

Meer krantenkoppen in België

Projectontwikkelaar creëert 17kmo-units

Op de hoek van de Randweg en de Nijverheidsstraat in Meulebeke heerst er al sinds enkele decennia een grote economische bedrijvigheid. Het begon met de komst van meubelzaak Tuttens, die er een grote verkoopzaal neerpootte. In 2006 installeerde Intermat er zich. Nu zorgt projectontwikkelaar Hexagon voor een nieuw hoofdstuk. De site wordt volledig gesloopt en
The post Projectontwikkelaar creëert

Lees meer »

Om de Tour te winnen (als ploegmaat): kersvers vader Victor Campenaerts gaat voor nieuwe wending in carrière en kiest voor Visma-Lease a Bike

Victor Campenaerts (32) is op weg naar Visma-Lease a bike. Ook Soudal Quick-Step en Ineos Grenadiers toonden concrete interesse, maar de Nederlandse ploeg lijkt het te gaan halen omdat het een contract van drie jaar kan/wil aanbieden. Campenaerts, die afgelopen weekend voor het eerst vader werd van zoontje Gustaaf, wordt volgend jaar dus ploegmaat van Wout van Aert.

Lees meer »

KIJK. Barman Bram uit ‘First Dates’ laat hond uit in pyjama (of is het een boxershort?): “Ik wil niet weten wat mensen denken”

Bram Van Geert (34), bekend als de barman van het VRT-programma ‘First Dates’, is in zijn pyjama gaan wandelen met zijn hond. Al heeft hij naar eigen zeggen niet echt een pyjama. “Ik slaap in mijn boxershort”, laat hij zien in een video. Tegenwoordig is Bram lifecoach en deelt hij zijn tips met zijn volgers. Met deze actie wou hij

Lees meer »

Rahul Gandhi gaat oppositie leiden in India

De Indiase oppositieleider Rahul Gandhi is zaterdag voorgedragen om de oppositie te leiden in het volgende parlement. Dat heeft de algemeen secretaris van zijn Congrespartij zaterdag bekendgemaakt. Gandhi geldt als de belangrijkste rivaal van premier Narendra Modi.

Lees meer »

“Wie weet gaan we net een heel mooi tornooi tegemoet”: Georges Leekens en Heleen Jaques blikken vooruit op het EK

Over exact een week begint in Duitsland het EK voetbal en gaan onze Rode Duivels – met Charles De Ketelaere en Maxim De Cuyper als West-Vlaamse vertegenwoordigers – op zoek naar eeuwige glorie. Wij schotelen analiste en oud-Red Flame Heleen Jaques en oud-bondscoach Georges Leekens daarom vijf pertinente stellingen voor.
The post “Wie weet gaan we net een heel

Lees meer »