LIVEBLOG AC MILAN-INTER (20u45). Kroont Inter zich uitgerekend in stadsderby tot Italiaans kampioen?

Vanavond gaat Milaan mogelijk een stevige feestnacht in. Inter, autoritair leider in de Serie A, krijgt een eerste kans om zich tot kampioen te kronen. Dat uitgerekend in de stadsderby tegen eerste achtervolger AC Milan. Enkel bij winst is Inter zeker van de titel. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep”

Bart is de oom van Maaike Cafmeyer, maar werd in regio Ieper vooral bekend als regisseur van de Kattenstoet. Op het einde van zijn negende en laatste stoet werd hij verrast door een nieuwe wagen.
The post Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare

Op het kruispunt van de Ardooisesteenweg met de Fabrieksstraat in Roeselare kwam het vrijdagochtend omstreeks 7 uur tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De fietsster, een 31-jarige vrouw uit Roeselare, kwam ten val en geraakte daarbij gewond.
The post Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Dönerflatie’ laat Duitse politiek niet koud

De Duitse bevolking is bezorgd om de stijgende prijs van haar kebab. Dat merken ze tot in het Duitse parlement, waar de partij Die Linke een ‘dönerpreisbremse’, prijsplafond, op tafel wil leggen. “De kwestie is voor jonge mensen op dit moment net zo belangrijk als waar ze gaan wonen wanneer ze het huis uitgaan.”

Lees meer »

Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Wat maakt je een goede ondernemer? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wie anders dan de bekendste ‘bedrijvendokter’ van het land kan ons daar een antwoord op geven? Kamal Kharmach redde in zijn VRT-reeks ‘Andermans zaken’ al tal van bedrijven, waaronder enkele West-Vlaamse ondernemingen.
The post Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Kortrijk?

Hoe goed ken jij het reilen en zeilen in Kortrijk? Weet je hoe hoog de Sint-Maartenskerk is? Of in welke band schepen De Coene ooit zong? Waag dan je kans in deze op en top Kortrijkse quiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Kortrijk? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poetin ontslaat zijn defensieminister en jarenlange bondgenoot

De Russische president Vladimir Poetin brengt verschillende wijzigingen aan in zijn regering. Hij vervangt zijn trouwe bondgenoot Sergej Sjojgoe als minister van Defensie door de huidige vicepremier Andrej Beloöesov. Sjojgoe wordt nu secretaris van de Russische Veiligheidsraad, een functie die tot nu toe werd bekleed door de bijzonder machtig geachte Nikolaj Patroesjev.

Lees meer »