“We moeten volgen”: verschillende regeringspartijen willen dat ook België Palestina erkent

Het kernkabinet van de federale regering komt woensdag om 12.30 uur bijeen om de situatie in de Gazastrook te bespreken. Dat bevestigt de woordvoerder van premier Alexander De Croo. Nu Noorwegen, Spanje en Ierland hebben aangegeven Palestina als staat te zullen erkennen, zal daar ook het Belgische standpunt besproken worden. Verschillende regeringspartijen willen alvast dat België het Noorse voorbeeld volgt.

 

Meer krantenkoppen in België

Zestiger vrijgesproken voor seksueel getinte gesprekken met minderjarige meisjes: “Helemaal niet zeker of ze echt wel minderjarig waren”

Een 60-jarige man uit Wervik is vrijgesproken voor het voeren van seksueel getinte gesprekken met minderjarige meisjes. “We wisselden seksuele fantasieën uit maar ik ben helemaal niet zeker of mijn gesprekspartners wel minderjarig waren”, ontkende de man.
The post Zestiger vrijgesproken voor seksueel getinte gesprekken met minderjarige meisjes: “Helemaal niet zeker of ze echt wel minderjarig waren” appeared first

Lees meer »

“Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en stadsbrouwer Kazematten slaan handen in elkaar

Het driesterrenrestaurant Boury heeft de krachten gebundeld met de stadsbrouwerij Kazematten uit Ieper om een eigen bier op de wereld te zetten. Flavas is een blond en kruidig gerstenat en smaakt meteen naar meer. “Wie onze creatie drinkt, moet meteen zin hebben in een tweede glas.”
The post “Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en

Lees meer »

Oostende wijst kinderen vijfde leerjaar op gevaren van de zee

Om kinderen te wijzen op de gevaren van de zee, organiseert stad Oostende dit schooljaar theoretische en praktische sessies voor leerlingen uit het vijfde leerjaar. In totaal gaat het over meer dan 400 jongeren.
The post Oostende wijst kinderen vijfde leerjaar op gevaren van de zee appeared first on KW.be.

Lees meer »