Vrouw gewond nadat ze gas geeft in carwash: “Dit is ons levenswerk”

Bij Carwash Bequé in Welle (Denderleeuw) is een vrouw geklemd geraakt in haar voertuig. De bestuurster gaf gas tijdens het wasproces en raakte vast onder het sproeisysteem.

 

Meer krantenkoppen in België

Na dramatische score wordt Van Quickenborne geen lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen

Met voorsprong was Van Quickenborne de populairste Kortrijkzaan bij de verkiezingen in 2019. In 2024 is die populariteit ferm gedaald voor de huidige burgemeester. Een teken aan de wand voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en dus kiest hij de vlucht vooruit. Ruth Vandenberghe wordt lijsttrekker, Van Quickenborne duwer. “Mijn ambitie? Ruth helpen burgemeester te worden”

Lees meer »

‘Zomer aan de Pier’ pakt vanaf 17 juni uit met voetbal op groot scherm

Volgende week schiet ‘Zomer aan de Pier’ uit de startblokken. Dan staan België en Slowakije tegenover elkaar in de groepsfase van het EK voetbal, en dat zal in het nieuwe evenementendorp te volgen zijn op groot scherm. Later staan ook Gentse Feesten Plage, Retro sur Mer en zelfs een portie Tomorrowland op het programma. Het lokaal bestuur breidt daarmee de

Lees meer »

Ex-gijzelaar Andrey Kozlov (27) werd “gebrainwasht” door Hamas: “Hij dacht dat Israëlische soldaten hem kwamen vermoorden”

Hamas probeert Israëlische gijzelaars in de Gazastrook “te brainwashen” en “mentaal te breken”. Dat zegt de familie van de 27-jarige Andrey Kozlov, een gijzelaar die vorige week na acht maand gevangenschap gered werd tijdens een Israëlische bevrijdingsoperatie. Volgens zijn familie werd Andrey al die tijd “onmenselijk” behandeld. “Op het heetste moment van de dag wikkelden de terroristen hem in dekens.”

Lees meer »

Burgemeester van Roeselare Kris Declercq haalt grootste aantal stemmen van heel Vlaanderen bij de opvolgers

Kris Declercq, burgemeester van Roeselare, stond bij de afgelopen verkiezingen als eerste opvolger voor het Vlaams parlement bij CD&V in West-Vlaanderen. Hij haalde daarbij 9.454 stemmen, het hoogste aantal van alle opvolgers en dat zowel Vlaams als federaal.
The post Burgemeester van Roeselare Kris Declercq haalt grootste aantal stemmen van heel Vlaanderen bij de opvolgers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hof van Cassatie vernietigt arrest: gaat slachthuis Izegem alsnog vrijuit voor dierenmishandeling?

Na jaren van procederen gaat slachthuis Verbist uit Izegem mogelijk alsnog vrijuit voor dierenmishandeling. Het Hof van Cassatie vernietigt het arrest van het hof van beroep. Het hof van beroep in Antwerpen moet zich nu over de zaak buigen. “Er bestaat in ons land duidelijk geen gerechtigheid voor dieren”, reageert dierenrechtenorganisatie Animal Rights ontgoocheld.
The post Hof van Cassatie

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Fans komen toe aan Allianz Arena – Nagelsmann op z’n hoede: “Geen supersterren, wel gevaarlijk”

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. En de sfeer zit al een hele dag goed in München. Duitse en Schotse fans verbroederden op het bekende Marienplatz en in het fandorp aan het Olympiapark. Ondertussen zijn ook de eerste fans gearriveerd in de Allianz Arena. Volg alle ontwikkelingen op de voet in de liveblog hieronder.

Lees meer »