Komend najaar opnieuw vaccinatiecampagne tegen Covid-19: is dat nog nodig en wie laat zich het best inenten?

Dit najaar start een nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19. Het virus is immers nog steeds niet weg en voor kwetsbare mensen blijft het toedienen ervan een goed idee, verklaart viroloog Steven Van Gucht. “Het is nog altijd onze belangrijkste bescherming tegen het virus”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving”

Dankzij de restanten van de Oostendebonnen kregen verschillende speelterreinen en parken in Oostende niet enkel een opknapbeurt, maar werden er ook nog eens drie nieuwe speelpleinen geopend. De Stad investeerde om en bij de 50.000 euro in de vernieuwing van de speelplekjes.
The post Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving” appeared first

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Verliefd tijdens trouwfeest

Roger Bouttelgier (72) en Nicole De Clerck (73) vierden onlangs hun 50ste huwelijksverjaardag. Voorafgaand aan het feest werd het gouden paar ontvangen in het gemeentehuis door een delegatie van het gemeentebestuur en de Ezelsorde van Kuurne.
The post Verliefd tijdens trouwfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Trok u ook op vakantie naar Albanië?

Parelwitte stranden. Ongerepte berglandschappen. Historische steden. En een diner – halve fles wijn incluis – voor 10 euro. Ziedaar de redenen waarom steeds meer Vlamingen op vakantie naar Albanië trekken. Vertoefde u de voorbije weken als gezin met kinderen, eenzame backpacker of lid van een groepsreis ook in de ‘Malediven van Europa’ – zoals Albanië steeds vaker wordt genoemd. En

Lees meer »

Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant”

“Ik voel mij soms eerder een boekhouder dan een boekhandelaar. Ik ben geen echte commerçant”, bekent Koen De Meester. Deze Bruggeling is al dertig jaar zaakvoerder van de Brugse Boekhandel, die zijn negentigste verjaardag viert.
The post Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant” appeared first on KW.be.

Lees meer »