Dit najaar nieuwe vaccinatiecampagne tegen COVID-19 in Vlaanderen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vlaming die in Thailand in elkaar werd geslagen, overlijdt na drie maanden coma: “Dit heeft Jan niet verdiend”

Begin april werd Jan Valkenborg (64) uit Limburg tijdens zijn vakantie in de Thaise kustplaats Hua Hin in mekaar geslagen. Sindsdien lag hij in coma, eerst in een ziekenhuis in Bangkok, later in het Gasthuisberg in Leuven. Daar overleed hij maandag aan zijn zware verwondingen. “De laatste 48 uur ben ik voortdurend bij hem gebleven”, vertelt Danny Lemmens, de boezemvriend

Lees meer »

Eerste overleg bij Ontex Eeklo over sluiting: “Graag ook aandacht voor interims en externen die voor Ontex werken”

Vandaag zitten vakbonden en directie bij Ontex voor het eerst samen in Eeklo. Het bedrijf sluit de vestiging, en 350 mensen verliezen hun job. De christelijke vakbond vindt dat er ook aandacht moet gaan naar onderaannemers en tijdelijken. In de Ontexvestiging in Buggenhout verdwijnen nog eens 140 banen. Daar is begin deze week overleg tussen vakbonden en directie gestart.

Lees meer »

Bejaard koppel oog in oog met inbreker (21) die hen bedreigde met pistool en in elkaar sloeg: “Zullen dit nog heel ons leven meedragen”

Een 21-jarige man riskeert veertig maanden cel nadat hij in februari inbrak bij een ouder koppel in Lendelede. Toen de man en vrouw thuiskwamen, sloeg hij hen in elkaar en bedreigde hij hen met een wapen. Het koppel is nog altijd onder de indruk. “Ik heb hier geen woorden voor.”
The post Bejaard koppel oog in oog met inbreker

Lees meer »

“We willen de club daar krijgen waar het zou moeten staan”: KFC Meulebeke wil rug rechten na desastreus seizoen

Na een desastreus seizoen met een degradatie tot gevolg, probeert KFC Meulebeke de rug te rechten in tweede provinciale. Er tekenden negen nieuwe spelers voor de eerste ploeg en er kwamen vijf spelers bij voor de beloften. In de vernieuwde kantine zijn ze samen met de aangepaste staf voorgesteld.
The post “We willen de club daar krijgen waar het

Lees meer »

Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers”

Outsider voor de Belgische titel? Het zou zomaar eens kunnen. Vito Braet (23) zal zondag tussen Sint-Lievens-Houtem en Zottegem zijn kans mogen gaan. Hij acht de kans klein dat de titelstrijd uitdraait op een massaspurt.
The post Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermiste Nederlandse toerist (74) dood gevonden in ravijn in Griekenland

De 74-jarige Nederlander die al dagen vermist was op het Griekse eiland Samos, is zaterdag levenloos teruggevonden, bevestigt een vriend van het slachtoffer tegen deze site. Volgens Griekse media is de man in een ravijn aangetroffen. Met behulp van een drone werd het lichaam gelokaliseerd. Het onderzoek is nog altijd in volle gang.

Lees meer »