Veer van uitgestorven huia-vogel geveild voor meer dan 26.000 euro in Nieuw-Zeeland

In de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Auckland is een veer van de uitgestorven huia-vogel geveild voor meer dan 26.000 euro. Het is zo de duurste veer ooit. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen maken rondrit in huifkar in Lo-Reninge

De feestcommissie van Lo organiseerde op zondag 2 juni naar aanleiding van de kermis opnieuw een rondrit voor oude en recente landbouwvoertuigen.
The post Kinderen maken rondrit in huifkar in Lo-Reninge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper FabioW is de internetsensatie van het moment: “Met ‘Rapper zoekt vrouw’ ga ik op TikTok opzoek naar een lief”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik had niet verwacht dat het met dit nummer zou zijn, maar dat ik een hit ging scoren, zag

Lees meer »

Fons en Monique laten Heilig-Hartkapel na botsing helemaal heropbouwen

Een mooi staaltje godsvruchtigheid, maar bovenal respect voor het verleden. Dat dreef Alfons Levrau en zijn vrouw Monique er toe om een meer dan honderd jaar oud kapelletje in Wakken helemaal te laten heropbouwen. Bijna twee jaar geleden lag het na een spijtig ongeval helemaal in puin.
The post Fons en Monique laten Heilig-Hartkapel na botsing helemaal heropbouwen appeared

Lees meer »

Markttuin geopend op Marktplein

Zaterdag werd de nagelnieuwe Markttuin geopend op het Marktplein in Harelbeke, een combinatie van zit- en picknickbanken, een speelzone met speeltoestellen en heel wat groen en bomen die zorgen voor natuurlijke schaduw. De tuin blijft tot half september.
The post Markttuin geopend op Marktplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar faillissement vennootschap van parlementslid Team Fouad Ahidar

Er loopt een opsporingsonderzoek bij het parket van Halle-Vilvoorde naar een vennootschap van Ilyas El Omari, die pas verkozen is in het Brusselse parlement voor de partij Team Fouad Ahidar. Het onderzoek is er gekomen na een klacht van de curator die het faillissement afhandelt, omdat die er niet zou in slagen El Omari te contacteren. Dat meldt Bruzz. Het

Lees meer »

Een 5-3-2 met twee Rode Duivels: de Gouden EK-ploeg van Lies Vandenberghe

Nog vier keer slapen en dan speelt gastland Duitsland de openingsmatch tegen Schotland. Het EK voetbal kan jou dankzij het Gouden EK – naast veel kijkplezier – ook 5.000 euro en andere geweldige prijzen opleveren. VTM Nieuws-sportanker Lies Vandenberghe (33) stelt alvast haar ploeg samen en geeft jou zo een duwtje richting hoofdprijs.

Lees meer »