Twijfels over schuld bij dodelijk fietsongeval nadat getuige verklaring wijzigt

Maakte Guido Keyers (77) in Zonhoven een dodelijke val met zijn fiets nadat een autobestuurder hem hinderde, of gaf hij een plotse snok aan zijn fietsstuur? Vlak na de feiten verklaarde de kroongetuige het eerste, om nu haar verklaring helemaal de andere kant op te sturen. Twijfels rijzen.

 

Meer krantenkoppen in België

Eva Ryde (N-VA) neemt Iepers zitje over van Emmily Talpe (Open VLD): “Mijn handen jeuken al om aan de slag te gaan”

In het Vlaams Parlement zal Eva Ryde (N-VA) het Ieperse zitje overnemen van Emmily Talpe (Open VLD). De huidige Ieperse schepen van onder andere Financiën en Sociale Zaken beseft dat haar verkiezing veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt. “Voor heel de Westhoek is het belangrijk dat de grieven tot in Brussel geraken”, zegt ze.
The post Eva Ryde (N-VA) neemt

Lees meer »

President Macron roept op tot samenwerking tegen “extremen”: “Sleutels niet aan radicaal-rechts geven”

De Franse president Emmanuel Macron heeft opgeroepen tot samenwerking om “de extremen een halt toe te roepen” in aanloop naar de parlementsverkiezingen van eind deze maand. Dat heeft hij woensdag gezegd tijdens zijn eerste persconferentie na de ontbinding van het Franse parlement zondagavond. Hij verklaarde zich bereid om voorstellen van sociaaldemocraten en leiders van centrumrechts en de groenen op te

Lees meer »

Goud voor Gerda en Maurits

Gerda Van Kerckhove (70) en Maurits Pauwels (71) zijn vijftig jaar getrouwd. De vonk sprong over tijdens een optreden van Zwarte Lola in feestzaal De Wielewaal in Adegem, in maart 1972. Ze trouwden op 30 mei 1974. Ze hebben twee zonen, John (49) en Angelo (46), en een kleinzoon, Bryan (16). Maurits werkte tot zijn
The post Goud voor

Lees meer »

Grote onrust na aankondiging 385 ontslagen bij koerierbedrijf FedEx: “Twintigtal werknemers spontaan in staking”

Bij koerierbedrijf FedEx op goederenluchthaven Brucargo is grote onrust ontstaan na de aankondiging van 385 ontslagen op een bijzondere ondernemingsraad. Een twintigtal werknemers zijn daarop spontaan in staking gegaan. “De reacties variëren van gelatenheid tot boosheid. Mogelijk volgen er nog meer acties”, zegt secretaris Kris Vanden Bossche van ACV Puls.

Lees meer »