Dievegge maakt 8 miljoen euro buit en leeft in weelderige luxe. Toch stapt ze na 1033 dagen zelf naar de politie

Exact 1033 dagen, of bijna 3 jaar. Zo lang was dievegge Yasemin Gündogan (31) op de vlucht nadat ze erin slaagde bij haar werkgever, een Duits geldtransportbedrijf, acht miljoen euro buit te maken. De vrouw leefde al die tijd, in weelderige luxe, in Turkije. Toch besloot ze zich aan te geven bij de Duitse politie. Was het geld op of sloeg de eenzaamheid toe? 

Meer krantenkoppen in België

Waarom Nafi Thiam nóg beter zou presteren als ze een kapje zou dragen

Marginal gains. Kleine winsten. In het wielrennen is de speurtocht naar technologische innovaties al dagelijkse kost, maar dat is lang niet in alle sporten zo. Neem nu de atletiek. Ja, nieuwe loopschoenen en superspikes bleken wel een heuse revolutie te ontketenen, maar toch valt er in veel disciplines nog winst te halen, zo blijkt uit een studie van professor aerodynamica

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

KIJK – Lading van vuilniswagen vat vuur in Moerkerke

In Moerkerke bij Damme vatte woensdagmiddag de lading van een vuilniswagen vuur. De chauffeur merkte de vlammen in zijn achteruitkijkspiegel op en kon het voertuig op een parking plaatsen.
The post KIJK – Lading van vuilniswagen vat vuur in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »