Politie Kouter stelt nieuwe personeelsleden voor die in dienst traden

Politiezone Kouter (Torhout/Jabbeke/Ichtegem/Gistel/Oudenburg) stelde woensdag haar nieuwe personeelsleden voor die de afgelopen tijd in dienst traden. Dat gebeurde in het nieuwe politiegebouw in de Ambachtstraat in Torhout.

Het nieuwe politiehuis telt 98 vaste werkplekken voor de personeelsleden van politiezone Torhout. Het afgelopen jaar verwelkomde de politie heel wat nieuwe gezichten en zij kregen allemaal een plaatsje. Het gaat om vijf nieuwe, jonge inspecteurs die aan hun carrière beginnen bij Kouter. Sam Lambrecht startte al op 1 november 2022 en is nu het langst in dienst van de nieuwe gezichten. Yaron Landuyt startte op 1 april vorig jaar en Laura Vanhecke een maand later. Inspecteur Jonas Vanpoucke trad op 1 januari dit jaar toe en Céline Vierstraete op 1 maart. De zone wierf ook twee assistenten aan die bij het Lokaal Informatiekruispunt of het onthaal zullen werken. Dat zijn Laurie Bogaert en Kimberly Cobbaert, die in februari gestart zijn. Tot slot is er ook met Wim Soenens een nieuwe commissaris, die zich sinds 1 april ontfermd over de opsporingsdienst of recherche. Commissaris Soenens heeft er reeds een lange carrière opzitten, onder andere bij de federale politie. (JH)

The post Politie Kouter stelt nieuwe personeelsleden voor die in dienst traden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsresultaten in Kortemark: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Kortemark trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Kortemark.
The post Verkiezingsresultaten in Kortemark: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe ‘Het conclaaf’ van Eric Goens de verkiezingen heeft beïnvloed: “Van Grieken was gegeneerd over die passage met De Sutter”

Zelden, misschien wel nooit, is in analyses na verkiezingen in Vlaanderen zo vaak de naam van een televisieprogramma gevallen als dit jaar. ‘Het conclaaf’ op VTM heeft volgens alle waarnemers een stempel gedrukt op de campagne en op de uitslag. “Het debat is zelden zo inhoudelijk geweest”, zegt programmamaker Eric Goens. Wij blikken samen met hem terug op de succesformule,

Lees meer »

“Hét trefpunt voor singles”: na 75 jaar geeft Instituut Schakel de fakkel door aan Life danscenter in Izegem

Het Izegemse Life heeft in april de Schakelfeesten overgenomen van Instituut Schakel in Kortrijk. Dit organiseerde meer dan 75 jaar lang dansfeesten voor singles in West- en Oost-Vlaanderen. Voor Raf Declercq, die bijna 55 jaar geleden bij Instituut Schakel begon, is het tijd om afscheid te nemen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Life de Schakelfeesten uitstekend zal verderzetten.<br

Lees meer »