Netflix deelt eerste beelden van Liam Hemsworth als ‘The Witcher’, na vertrek van Henry Cavill

Het is zover: we hebben er lang op moeten wachten, maar de eerste beelden van Liam Hemsworth als Geralt of Rivia in ‘The Witcher’ zijn er. Netflix deelde een teaser trailer, na het controversiële vertrek van de voormalige hoofdrolspeler, Henry Cavill. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Vrouw wandelt poedelnaakt door douane van Filipijnse luchthaven

Videobeelden tonen hoe een Vietnamese vrouw poedelnaakt door de douane wandelt op de luchthaven van Manila, de hoofdstad van de Filipijnen. Bij een check door de luchthavenpolitie bleek dat haar visum zogezegd niet in orde was. Uit onvrede met de boete die ze moest betalen, besliste ze om haar kleren uit te doen en naakt verder te wandelen.

Lees meer »

Gemeente en buurt halen slag thuis: authentieke villa in Oostduinkerke mag niet gesloopt worden

De gemeente en buurtbewoners van de Meeuwenlaan in Oostduinkerke, een deelgemeente van Koksijde, halen hun gelijk. Een van de authentieke huisjes bovenop een duin mag niet gesloopt worden. De eigenaar wilde de authentieke villa slopen en er een nieuwe bouwen met twee bouwlagen.
The post Gemeente en buurt halen slag thuis: authentieke villa in Oostduinkerke mag niet gesloopt worden

Lees meer »

Charles De Ketelaere blijft bij Atalanta: “Blij dat het achter de rug is”

Officieel gecommuniceerd door de clubs is het nog niet, maar intussen is wel duidelijk dat de kogel door de kerk is: na een huurperiode van één seizoen neemt Atalanta Charles De Ketelaere definitief over van AC Milan. De 23-jarige Rode Duivel zou er een contract ondertekenen voor vier jaar.
The post Charles De Ketelaere blijft bij Atalanta: “Blij dat

Lees meer »

Bezetters UGent verlaten het gebouw om uitzetting te vermijden: “We walgen van de onrechtvaardige beschuldigingen”

De activisten die het Gentse UFO-gebouw sinds 6 mei hebben bezet, zeggen donderdagnacht omstreeks 4u30 dat ze het universiteitsgebouw zullen verlaten. Er hangen hen dwangsommen van 250 euro per dag boven het hoofd indien ze vrijdagochtend 8u30 nog aanwezig zijn in het gebouw. “Vandaag, op de veertigste dag van onze bezetting, hebben we geen andere optie dan te vertrekken, ondanks

Lees meer »

“Barça neemt risico en wij zitten met de gebakken peren”: Oranje wint, maar ziet Frenkie de Jong (en Koopmeiners) afhaken voor EK

Met vertrouwen naar Duitsland. Nederland hield een geslaagde generale repetitie tegen IJsland. Het werd, net als tegen Canada, een klinkende 4-0-overwinning. Oranje lijkt klaar voor het EK, maar het kreeg tegelijk een serieuze klap te verwerken. Sterspeler Frenkie de Jong raakt immers niet tijdig hersteld van zijn enkelblessure en moet het EK laten schieten. En dat zijn niet de enige

Lees meer »

Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue

De brandweer van Kortemark werd zondag rond de middag opgeroepen voor iets dat leek op een grote buitenbrand. Er was in ieder geval een stevige rookpluim te zien. Uiteindelijk bleek het om een net opgestarte barbecue te gaan.
The post Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van De Panne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in De Panne.
The post Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

WTC Gerowi organiseert 21ste editie van Gerowirit

Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni organiseert WTC Gerowi haar jaarlijkse Gerowirit, die dit jaar aan zijn 21ste editie toe is. Ook nu kan er weer op twee plaatsen gestart worden voor diverse ritten, waarin iedereen zeker zijn gading zal vinden.
The post WTC Gerowi organiseert 21ste editie van Gerowirit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bloemenverkoop Fleurs pour Féline levert 5.000 euro op

De hartverwarmende actie Des Fleurs pour Féline leverde 5.000 euro op. Die som werd door organisator Kiwanis Young Professionals Ieper officieel overhandigd aan vzw Boven de Wolken, een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt.
The post Bloemenverkoop Fleurs pour Féline levert 5.000 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »