Bouchez is de nieuwe koning van Wallonië. Hoe werd MR zó groot? “De Open Vld zijn niet onze broers”

De adrenaline van de overwinningsroes moest lang worden getemperd in het kamp van de MR, tot alle stemmen waren geteld. Maar het feest steeg samen met de adrenaline naar de hoofden van de militanten en barstte los – lang voor eindelijk de voorzitter kwam aanzetten. Hoe kon de partij van Georges-Louis Bouchez zó groot worden? 

Meer krantenkoppen in België

Dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt bevestigt wens tot naamsverandering

Shiloh Jolie-Pitt heeft haar wens om de naam Pitt te laten vallen, bevestigd in een reeks berichten in de Los Angeles Times. De wet in de staat Californië schrijft voor dat mensen die hun naam willen laten wijzigen dit vier weken voor de rechtszitting in een krant moeten publiceren. Volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC heeft de 18-jarige dochter van actrice

Lees meer »

Hotel Malleberg in Brugge krijgt Green Key-label: “Belangrijk voor ons”

Toerismebedrijf Westtoer kende aan tien toeristische spelers het ‘Green Key’ label voor duurzaam en verantwoord ondernemen toe. In Brugge kregen drie logiesverstrekkers het label, onder wie de nieuwe uitbaters van hotel Malleberg. “We hebben stevige inspanningen gedaan voor het label”, zegt Eva Deschuyter.
The post Hotel Malleberg in Brugge krijgt Green Key-label: “Belangrijk voor ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Zomerzoektocht met Gaston de garnaal in Mariakerke

Deze zomer blijft Mariakerke de meest gezinsvriendelijke badplaats aan de kust. Er worden tal van gratis activiteiten aangeboden, waaronder creatieve workshops en theatervoorstellingen. Het prentenboek Je bent al alles van Hanne Luyten en Noëmi Willemen dient als inspiratiebron voor een unieke zomerzoektocht langs lokale handelaars met hoofdpersonage Gaston de garnaal.
The post Zomerzoektocht met Gaston de garnaal in Mariakerke

Lees meer »