LIVE . Druk in regering neemt toe, maar liberalen liggen dwars: “België zal op termijn Palestina erkennen, maar vandaag is niet het juiste moment”

Noorwegen, Spanje en Ierland gaan de Palestijnse Staat officieel erkennen. Volgens hen is een tweestatenoplossing de “enige manier om het conflict met Israël op te lossen”. Ook België buigt zich vandaag over een erkenning. Israël is alvast not amused en roept haar diplomaten terug voor “urgente beraadslagingen”. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsresultaten in Dentergem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Dentergem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Dentergem.
The post Verkiezingsresultaten in Dentergem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Roeselare

Langs de Mandellaan in Roeselare gebeurde er dinsdagochtend omstreeks 9.30 uur een ongeval waarbij drie voertuigen betrokken waren. Een man geraakte daarbij lichtgewond.
The post Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar Bardos opent half juni op oude brouwerijsite

Drie afstammelingen van de brouwersfamilie Vanden Bussche openen van half juni tot eind september samen met een goede vriend de zomerbar Bardos, op de oude brouwerijsite aan het Marktplein.
The post Zomerbar Bardos opent half juni op oude brouwerijsite appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoop doet leven

Zo hebben we hem altijd gekend, de nijvere middenvelder van SV Waregem tussen 1968 en 1988. Marc Millecamps, zakelijk, boekhouder. Markie, intussen 73, blijkt nog steeds even nuchter want hij ziet de Rode Duivels wanneer gevraagd naar zijn verwachtingen voor het EK straks niet verder komen dan de achtste finales. Maar laat ons positief blijven!
The post Hoop doet

Lees meer »

LIVE. Ontploffing Hoboken: tweede dodelijk slachtoffer gevonden onder puin

Elf uur na de explosie in Hoboken is een tweede dodelijk slachtoffer teruggevonden. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. Twee verdiepingen zijn ingestort, een deel van het gebouw is weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens drie vermisten onder het

Lees meer »

Sébastien, zoon van Véronique De Kock, tekent bij modellenbureau: “Ik moest van mama wachten tot mijn 18de”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

OPROEP. Wat is het origineelste cadeau dat u als juf of meester aan het eind van het schooljaar kreeg?

Aan het eind van het schooljaar is de cadeautjestijd weer aangebroken. Ongetwijfeld bent u de voorbije jaren bedolven onder ‘Beste Juf’-mokken, ‘Leukste Leerkracht’-zeepjes en ‘Bedankt voor het leuke schooljaar’-doosjes van Merci. Misschien waren het er zoveel, dat u ze heeft doorgegeven. Of liggen er ‘Geweldige Meester’-hebbedingen stof te vergaren op zolder. Maar wat is het meest originele eindeschooljaargeschenkje dat u

Lees meer »