Pommelien Thijs staat volgend jaar 4 dagen op rij in AB: “Vreselijk spannend”

Zangeres Pommelien Thijs staat volgend jaar 4 dagen op rij in de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique met haar nieuwe clubtour. Het is een vervolg op haar ‘Entertainment clubtour’ waarmee ze dit jaar door België en Nederland trok. “Het smaakte naar meer, veel meer”, vertelt ze. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Vroege vluchters Traeen en Thalmann houden uitstekend stand, keren de favorieten nog terug?

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om

Lees meer »

Coalitie van linkse partijen in Frankrijk belooft komaf te maken met beleid Macron

Een coalitie van linkse partijen in Frankrijk die zich Volksfront noemt, heeft 150 maatregelen gepresenteerd die een breuk met het verleden moeten verwezenlijken. De socialistische partij PS, de links-radicale la France insoumise (LFI), Europa Ecologie-De Groenen (EELV), de communistische PCF en de centrumlinkse Place Publique hekelen met het programma het beleid van Emmanuel Macron.

Lees meer »

Brandweer blust uitslaande brand in loods in Machelen

De brandweer is uitgerukt om een brand in een loods op de terreinen van Brucargo te blussen in Machelen. "We zijn ter plaatse geconfronteerd met een uitslaande industriebrand, die we op dit ogenblik aan het blussen zijn", zegt Wouter Jeanfils van Brandweerzone Vlaams-Brabant West.

Lees meer »

Sommigen werden op hun negentiende al miljardair: dit is de nieuwe generatie superrijken

Een nieuwe generatie superrijken is opgestaan. Jongeren die miljoenen euro’s op hun bankrekening staan hebben, vooral met dank aan de goedgevulde portefeuille van vader- of moederlief. Sommigen pronken niet met hun luxe, anderen schuimen maar al te graag decadente feestjes af. Wie behoort tot dit select groepje gelukzakken? En hoe hebben ze hun fortuin verzameld? “Ik ben als kind nooit

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Koksijde: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Koksijde trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Koksijde.
The post Verkiezingsresultaten in Koksijde: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »