Jason Momoa bevestigt relatie met ‘Sweet Girl’-actrice Adria Arjona

Jason Momoa (44) heeft bevestigd dat hij een relatie heeft met actrice Adria Arjona (32). De ‘Aquaman’-acteur deelt maandag op Instagram foto’s waarop hij met Arjona knuffelt. 

Meer krantenkoppen in België

Van het immokantoor naar het halfrond: deze jobs laten nieuw verkozen parlementsleden (niet) achter

Veel plekjes in het Vlaams Parlement zullen worden ingenomen door doorgewinterde politici. Volgens onze telling waren 82 van de 124 verkozenen al eerder parlementslid. Maar hier en daar zullen toch enkele nieuwe gezichten opduiken. Mensen die vorige week nog aan de slag waren als chemie-arbeider, huisarts of immomakelaar, maar binnenkort voor de eerste keer zullen plaatsnemen in het halfrond. Wij

Lees meer »

De Brugse bibliotheek is tien dagen lang ‘Plaats Delict’

De bibliotheek Biekorf in Brugge is van 20 tot 29 juni Plaats Delict, met een misdadig spannend programma. Tien dagen lang worden gewijd aan spannende boeken en thrillers. De Britse bestsellerauteur Helen Fields trapt het tiendaagse thrillerfeest donderdagavond op gang.
The post De Brugse bibliotheek is tien dagen lang ‘Plaats Delict’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

4 Amerikaanse docenten neergestoken in China

In de Chinese stad Jilin, in het noordoosten van het land, zijn 4 Amerikaanse docenten neergestoken met een mes in een openbaar park. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken werden de slachtoffers niet geviseerd. De 4 docenten worden verzorgd. Ze zijn gewond, maar niet in levensgevaar.

Lees meer »

Duizenden Fransen komen op straat tegen extreemrechts

In verschillende steden in Frankrijk zijn woensdagavond, al voor de derde dag op rij, duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de opkomst van extreemrechts. Er waren onder meer manifestaties in Rijsel, Toulouse en Lyon. Onder de deelnemers opvallend veel jonge mensen.

Lees meer »

Elon Musk strijkt bonus op van 56 miljard dollar. Hoe kan dat, nu aandeel van Tesla daalt? Pascal Paepen legt uit

Elon Musk heeft van de aandeelhouders van Tesla een fiat gekregen voor een megabonus van 56 miljard dollar (zo’n 52 miljard euro). En dat terwijl de beurskoers daalt en de verkoop van de elektrische wagens stokt. Waarom krijgt Musk zo’n extreme bonus? Is dat wel te verantwoorden? En is er ook een impact op de kleine belegger? HLN-geldexpert Pascal Paepen

Lees meer »

Indiase premier Modi legt voor 3e keer eed af

De Indiase premier Narendra Modi heeft voor de 3e keer de eed afgelegd als premier van India. De hindoe-nationalistische BJP (Bharatiya Janata-partij) van Modi won de verkiezingen, maar haalde niet de absolute meerderheid die meerdere exitpolls hadden voorspeld. Het is nog maar de 2e keer dat een premier in India 3 termijnen aan de macht blijft.

Lees meer »

Nieuwe daling van aantal kinderopvangplaatsen in 2023, maar beterschap op komst

In 5.731 opvanglocaties voor baby’s en peuters die het Agentschap Opgroeien vergund heeft waren vorig jaar alles samen 93.035 opvangplaatsen beschikbaar. Dat is voor het vierde jaar op rij een daling – in 2019 waren er nog 95.027 plaatsen. Opgroeien merkt op dat in de laatste cijfers nog geen rekening gehouden wordt met de uitbreiding van het aantal plaatsen die

Lees meer »