Camila Cabello onthult dat ze op 20-jarige leeftijd haar maagdelijkheid verloor: “Het was prachtig”

Camila Cabello heeft haar eerste keer seks als “prachtig ervaren”. Dat vertelt de 27-jarige zangeres in de podcast Armchair Expert. Cabello deelde ook dat ze 20 jaar was toen ze ontmaagd werd door haar toenmalige vriend Matthew Hussey. 

Meer krantenkoppen in België

Na de oorlog is er voetbal

De Ethiopische regio Tigray ging sinds november 2020 gebukt onder een burgeroorlog die honderdduizenden levens kostte. Tigray ging drie jaar lang op slot, maar is dankzij een staakt-het-vuren sinds november weer opengesteld. Dat maakt dat de drie voetbalclubs die er in de hoogste divisie speelden, volgend seizoen weer welkom zijn in de Ethiopische Premier League.

Lees meer »

“Ik moest niet eens in het rood gaan”: Belgian Tornados pakken Europese titel op 4×400 meter (en heel wat vertrouwen voor Parijs)

Wat een avondje voor de Belgische aflossingsteams op het EK in Rome. Eerst snelden de Cheetahs naar hun allereerste medaille ooit — brons — en vervolgens deden de Tornados waarin ze zo goed in zijn: winnen. Ze domineerden de finale van de 4x400m van start tot finish. Komt die olympische medaille er dan toch in Parijs? “Ik geloof dat daar

Lees meer »

‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken voor krabben van politieman: “De zaak nam zo’n proporties. Ze wil van die naam af”

Een 63-jarige vrouw uit Bastogne, die al jaren in Sint-Idesbald bij Koksijde haar vakanties doorbrengt, is door de strafrechter vrijgesproken van de beschuldiging een politieman te hebben gekrabd. Daardoor wordt ze nu smalend ‘de panter van Sint-Idesbald’ genoemd. Haar advocaat Bram Elyn ontkende dat de vrouw krabde en vroeg en kreeg de vrijspraak.
The post ‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken

Lees meer »

“Het sociaal engagement zit in mijn DNA”: Hilde Snauwaert (60) is nieuwe voorzitter wereldwinkel

Wie houdt van leuke spullen, maar daarnaast ook een hart heeft voor eerlijke handel, kan al jarenlang terecht in de Tieltse wereldwinkel. Sinds kort heeft die wereldwinkel met Hilde Snauwaert een nieuwe voorzitter. “Het wordt tijd dat het Zuiden meer kansen krijgt.”
The post “Het sociaal engagement zit in mijn DNA”: Hilde Snauwaert (60) is nieuwe voorzitter wereldwinkel appeared

Lees meer »