Mama’s Jasje kwam naar Het Perron in Ieper, maar staat ook voor PLME op het podium van Roeselare én Waregem

PMLE heeft een boontje voor Vlaams talent én zeker en vast ook voor Mama’s Jasje, want maar liefst drie keren in evenveel weken tijd staat Peter Vanlaet van Mama’s Jasje op hun affiche. Vorige week trad hij op in Perron in Ieper. Op zondagavond 2 juni is hij te gast in De Spil in Roeselare en op vrijdagavond 7 juni zingt Mama’s Jasje in CC De Schakel in Waregem.

Onze medewerkster Sonja was erbij in Ieper. Zij stuurde volgend verslag binnen: “De intro was een mooie bibliotheek op de achtergrond, met de tekst ‘Dagboek van een zanger’. In 1989 werd Mama’s Jasje opgericht en twee jaar later kwam ‘Paradijs Op Aarde’ uit. Het eerste album ‘Zij’ werd een groot succes. Zijn allergrootste succes was ‘Als De Dag Van Toen’. Peter stond ook stil bij zijn Franstalig project dat niet zo’n succes was. In 2001 kwam het derde album uit. In 2019 was hij erbij voor ‘Liefde Voor Muziek’. Het was een heel rustig concert, waarvoor hij op het einde een staande ovatie kreeg. Wat Peter nog allemaal vertelde? Rara, best een ticket aankopen en zeker eens een bezoek brengen in Roeselare of Waregem. Je zal er geen spijt van hebben.” (PADI & Sonja)

Tickets: www.pmle.be

The post Mama’s Jasje kwam naar Het Perron in Ieper, maar staat ook voor PLME op het podium van Roeselare én Waregem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Klimaatactiviste viseert Monet-schilderij in museum Parijs

In de Franse hoofdstad Parijs heeft de politie zaterdag een jonge vrouw opgepakt die in het bekende Musée d’Orsay een schilderij van Claude Monet had afgeplakt en zich vervolgens aan de muur had vastgekleefd. Met haar actie, die te volgen was op sociale media, wilde de vrouw naar eigen zeggen waarschuwen voor de gevolgen van de opwarming van de aarde

Lees meer »

Nieuw rapport over vlucht Singapore Airlines met dodelijke turbulentie: vliegtuig viel 54 meter naar beneden in vijf seconden

Uit een eerste onderzoek naar de ernstige turbulentie die afgelopen dinsdag een vlucht van Singapore Airlines trof, blijkt dat het vliegtuig in 4,6 seconden ongeveer 54 meter naar beneden viel. Een Britse passagier is om het leven gekomen en tientallen anderen raakten gewond toen de vlucht van Londen naar Singapore verrast werd door hevige turbulentie boven Myanmar.

Lees meer »

LIVE GAZA. Politie zet traangas in bij manifestatie aan Israëlische ambassade in Ukkel – 21 doden bij nieuwe Israëlische aanvallen in Rafah

Israëlische tanks hebben het centrum van Rafah bereikt. Dat zeggen getuigen dinsdag tegen persbureau ‘Reuters’. De Israëlische troepen zouden gezien zijn bij de Al Awsamoskee, een centraal punt in de stad. De brand in een vluchtelingenkamp waarbij zondag volgens lokale autoriteiten 45 Palestijnen om het leven kwamen, kan niet alleen veroorzaakt zijn door de munitie waarmee Israël een nabijgelegen doelwit

Lees meer »

Christiane (83) sterft daags na val met fiets door lichte aanrijding, maar in de rechtbank blijven veel vragen open: “Staat niet vast dat wij verantwoordelijk zijn”

Kwam Christiane Van Becelaere (83) uit Brugge ten val door een lichte aanrijding met een 44-jarige vrouw op een tweerichtingsfietspad? En overleed ze daardoor de volgende nacht in het ziekenhuis aan een hersenbloeding? Het zijn maar twee van de vragen waarover de Brugse politierechter zich moet buigen. Want hoewel er eerst geen discussie leek te zijn over het ongeval, bleek

Lees meer »

Sanne en Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ bijten van zich af na haatreacties: “Ik denk dat mijn lichaamstaal genoeg zei”

‘Frigo’ en ‘Tante Nonneke’. De verwijten die Sanne Theuwissen (35) naar haar hoofd kreeg op sociale media tijdens haar deelname aan ‘Boer zkt vrouw’ zijn niet mals. Goede vriend Martijn Kesters (36), die ook deelnam aan het programma, neemt het in dit dubbelgesprek in ‘Dag Allemaal’ voor haar op. “Ze is helemaal anders dan de vrouw op tv.”

Lees meer »

Clubsupporters eisen een nieuw stadion tijdens kampioenenviering op de Markt in Brugge

‘Stadion, stadion’. Met die woorden riepen Clubsupporters ‘boe’ op de Markt in Brugge, toen burgemeester Dirk De fauw de spelers feliciteerde met hun negentiende titel. Het was de enige smet tijdens de kampioenenviering maandagavond die door duizenden supporters bijgewoond werd.
The post Clubsupporters eisen een nieuw stadion tijdens kampioenenviering op de Markt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cannabisplantage ontdekt in Koekelberg

In de Brusselse gemeente Koekelberg heeft de politie een cannabisplantage ontdekt. Dat gebeurde nadat de politie was opgeroepen door een Sibelga-medewerker die melding maakte van een mogelijke elektriciteitsdiefstal. Eén verdachte werd opgepakt, maar niet aangehouden.

Lees meer »

Kroegentocht in Deerlijk voor herhaling vatbaar

Dat het wijkbestuur van De Trompe, het gehucht in Sint-Lodewijk op de grens met Zwevegem, Heestert en Otegem, van aanpakken weet, is al langer dan vandaag gekend.
The post Kroegentocht in Deerlijk voor herhaling vatbaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fans en tegenstanders verzamelen aan Trump Tower in New York om steun en haat uit te spreken: “Ze gaan zelf opgesloten worden”

Vrijdagochtend verzamelde Donald Trump de pers en enkele uitverkoren supporters voor een toespraak in de Trump Tower om hen te woord te staan over zijn veroordeling in de zwijggeld-affaire rond Stormy Daniels. Overal waar Trump dezer dagen zijn gezicht toont in New York, wordt hij gevolgd door een stroom aanhangers, demonstranten en journalisten, zowel als verdwaalde toeristen en een kleurrijk

Lees meer »

Terminaal zieke Janis (23) dolgelukkig met titel van Club Brugge: “In De Tafel van Gert had Simon Mignolet het aan hem beloofd”

De ongeneeslijk zieke Huntington-patiënt Janis De Zitter (23) uit Avelgem is grote Clubfan. “Na het laatste fluitsignaal tegen Cercle was hij door het dolle heen. Hij zei ‘Voor mij, voor mij. Mignolet heeft het gezegd’”, vertelt mama Annabel Forêt. In De Tafel van Gert had de doelman Janis gezegd dat ze heel hard hun best zouden doen om zijn droom

Lees meer »